Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz
Mi lahko kdo razloži kaj imajo Srbi od tega da tako velikodušno sprejemajo tiste, katere so še 15 let nazaj klali? Je v ozadju obljuba EU o sprejemu, je v ozadju denar? Humanitarci vsekakor niso, ali pa so spremenili mnenje in zopet nastavljajo riti turkom?
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Svet pač ni idealen in stvari so kompleksne. Mi smo zaenkrat med par odstotki zemljanov, ki imajo malo težav. Pomisli, s pitno vodo lahko splakujemo wc.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Ali dobi otrok rojen kot begunec v Sloveniji državljanstvo RS?
Dobro razmišljaš.
Odgovor je DA.
Podvprašanje:
Ali lahko starši tega otroka na podlagi otrokovega državljanstva zaprosijo državljanstvo še zase in za njegove brate + sestre?
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Ksz.
Evo vam dokaz kok so reveži http://youtu.be/WkF8rVHjW2A
Naš rk verjetno že nov znak dela, v obliki knjige al nevem kaj da bo rjuhar vzel njihov paket... Ma...rš
A bejž no đoni pa ja nisi postal tako zadrgnjen desničar, bodi socialno čuteči levičar, še stanovanje jim odstopi...Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Ksz.
Naš rk verjetno že nov znak dela, v obliki knjige al nevem kaj da bo rjuhar vzel njihov paket... Ma...rš
Katastrofa, kaj prihaja v EU. Sem navijal za Makedonce, da dol zadržijo to gamad, pa so se usrali pod pritiski nedotakljivih. Škoda.
Ne dam jim nič. Otrokom ja, ostalim nič!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz
Mi lahko kdo razloži kaj imajo Srbi od tega da tako velikodušno sprejemajo tiste, katere so še 15 let nazaj klali? J
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Karmen Švegl so begunci že spraševali, kako se potuje čez Slovenijo, ko so videli oznake naše televizije.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Problem je lahko naprimer v vrsti koruze oziroma zdroba, v Egiptu naprimer uporabljajo samo belo koruzo, rumena pa je za živali.
Težko pa na podlagi enega posnetka posplošuješ. Podobno kot že nekaj let krožijo govorice, da Rdeči križ ne sprejema oblačil, ki nimajo listka kemične čistilnice. Kar seveda ni res.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
A bejž no đoni pa ja nisi postal tako zadrgnjen desničar, bodi socialno čuteči levičar, še stanovanje jim odstopi...Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Ksz.
Katastrofa, kaj prihaja v EU. Sem navijal za Makedonce, da dol zadržijo to gamad, pa so se usrali pod pritiski nedotakljivih. Škoda.
Ne dam jim nič. Otrokom ja, ostalim nič!
Kar se pa Muserce tiče naj si jih domov vzame če ji je toliko do njih,pa naj njej prvo zamaščeni vrat prerežejo, delo za otroka, ne desca...
Citat:
socialno čuteči levičar, še stanovanje jim odstopi..
Edina res grozljiva stvar je ta njena izjava, saj kaže, da je Merklova popolnoma zgubila stik z realnostjo. Da se skrajnim desničarjem na demonstracijah pridružujejo družine z otroki, kaže samo eno: Nemcem je zaradi vsiljevanja politike multi-kulti združene Evrope z odprtimi mejami dokončno prekipelo. In jim je vseeno, če za sanacijo razmer sklenejo pakt s hudičem. Ne glede na to, kaj si o tem misli njihova lastna Frau Merkel ali kdorkoli na tem svetu. Že videno po 1.svetovni vojni, ko so se Francozi-zmagovalci izživljali nad Nemci-poraženci. Kako so se stvari začele odvijati ko so bili Nemci dokončno pritisnjeni ob zid, vemo vsi - ko Nemcem poči film, ni dobro biti v Evropi.Citat:
Nemška kanclerka Angela Merkel je ostro obsodila rasistične izpade. "Odvratno je, kako skušajo skrajni desničarji in neonacisti uporabiti begunski center za širjenje svojega sovražnega sporočila. In sramotno je, kako se ljudje, celo družine z otroki, pridružujejo in nudijo podporo tem grozljivim dogodkom ".