Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
To da država ne bo ukrepala nam je itak že jasno
"država" bo ukrepala tako kot bomo volilci zahtevali. Če bomo zahtevali red in mir, bo država zagotovila red in mir. Tipičen primer so ZDA - tam sigurno živi več muslimanov kot v vseh evropskih državah skupaj, pa jim na kraj pameti ne pade da bi si privoščili takšne izpade, kot jih vidimo v dveh tukaj pripetih videih. Iz ZDA tudi nikoli ni poročil o navijaških izgredih na kakršnikoli tekmi, pa naj bo obiskovalcev 100 ali 100.000 . Volilci-davkoplačevalci zahtevajo red in mir, država pa ga zagotovi. Zlepa ali zgrda.
Pa si želim živeti v takšni "demokraciji" ? Dosti raje kot v Eurabiji, prikazani v prej omenjenih videih.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ti imas ocitno tezave pri razumevanju zelo preprostih zadev. Ni potrebno popisati vsakega begunca ,ker je to ze v startu NEMOGOCE. Podatke UNHCR uporablja cel k. planet Zemlja in so ocitno dovolj dobri. Ves cas vojne na Balkanu je podatke UNHCRa uporabljala tudi drzava Slovenija. Tudi vse ostale btw.

Problem v Siriji vsekakor NI obvladljiv (pa to ni moje k. mnenje ampak mnenje vsakega NGOja). V koncni fazi bo cez 20miio beguncev. Omejevanje problema na Sirijo je v startu neumnost ,ker je krizno obmocje precej sirse od Sirije. Razlike med motivi beguncev iz Iraka, Sirije ali Libije ni...

Vecina v tej populaciji je (po uradnih podatkih mladoletna) in iz kriznega obomocja. Na straneh UNHCRA imas podrobno analizo po starosti, spolu, maticni drzavi, itd, itd.

"Mi" bi morali vojno ustavljat ,ker smo jo "mi" zaceli. Dobesedno in neposredno. Rusenje Assada se je zacelo tako da so Americani hrvasko orozje dostavili "teroristom" da bi zrusili Assada. Zahod sproti dostavlja orozje teroristom ,ki imajo trenutno vecji priliv orozja drzave Sirije.

In posledice tega driskanje bomo nosily "mi" v vsakem primeru. Za dobro "nas" bi bilo dobro da se zadeva cimprej ustavi. Njihove interese tukaj niti ne upostevam. Profitiral bo v vsakem primeru samo Izrael. Sama vojna pa nima nobene veze z sveto vojno ali Islamom.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Ker fotografije, ki jih sam tako rad lepis, pac ne izkazujejo da prihajajo sami mladi.

Ce pustiva ob strani da nikjer nisem napisal da prihajajo samo mladi ampak da so mladi VECINA. In po podatkih UNa vecina SO mladi. Zakaj je to sploh vazno? Si starejsi zasluzijo smrt? Ali samo mladi? Mogoce kombinacija?

Se malce danasnjih slik iz Makedonije. Analizo bicepsov ali EMSOjev prepuscam strokovnjakom...
2279239-150823059_7_xl.jpg

Priponke

• 2279239-150823059_7_xl.jpg
    2279239-150823059_7_xl.jpg
    167,6 KB · Ogledi: 165

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Sedaj pa lahko filozofiramo ali je med njimi tudi kaksen malce starejsi... Ali pa ne... Ali je med 1000 begunci bil kak "migrant" ali pa ne. Zelo k. vazno vprasanje... Ali pa se malce filozofiramo o bicepsih.

Mogoce celo kroznji "islamisticnega terorizma" saj vsi vemo da je priljubljen nacin potovanje mednarodnih teroristov kolona beguncev in vec meseco romanje po Balkanu.
stupid-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
A je potrebno vsak kretenizem koprati 125x pa ce je se tako OLD in FAKE?

pa kaj potem če je fake, celoten sestavek ima smisel in je na mestu. Muslimane je treba zaustavit, naj ostanejo tam kjer so. Kot da nimamo že dovolj sranja z raznimi kristjani, zdaj se pa naj še z vami musliči ukvarjamo?
Ker ste evidentno producenti enega kupa samega sranja na tem svetu.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Pa kaj a ti ne znaš v eno sporočilo dat vseh omiljenih slik?

Preveč je len, da bi uploadal slike na shrani.si in od tam pastal linke, raje uploada v vsak post posebej.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
potem ne pisati da je avstralski karkoli ze napisal karkoli ze in tako lazno dajati kredibilnost nebulozi...

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Evo so že zelo blizu http://m.24ur.com/novice/slovenija/groselj.html

Se pa spet vidi kako mediji lepo to objavijo nekje spodaj, bistvena tema je da je balonar pristal v rondoju in da je spet nekdo šibal s svetlobno hitrostjo po avtocesti.... da sploh ne omenjam nekih 3 razrednih igralk, ko se slikajo na plaži... Res na bruhanje mi gre ko odprem m.24ur.com
bonk.gif

Edit:
Evo 2min po moji objavi dali članek na prvo mesto
evil.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:Ker ste evidentno producenti enega kupa samega sranja na tem svetu.

Res? Kdo je zrusil vlado v Libiji? Iraku? Siriji?

Begunci prihajajo iz kje?

Bos znal povezati?

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
nikjer več ne najdem članka, pa je sigurno bil objavljen v Dnevniku ali Večeru med 10. in 15.junijem letos - intervju s Tomom Križnarjem, ki je jasno povedal kdo so ti ljudje in kako jih je treba obravnavati. A njegova misel ni bla ravno politično korektna, zato članek najbrž obstaja le še v tiskani obliki. Če ga kdo ima, naj ga poslika in prilepi.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Kako bo reagirala Slo na bližnji prihod ilegalnih migrantov:
https://www.facebook.com/hartkevin/videos/10153078648212045/?fref=nf

ps
Vsi kvazi levičari ste vabljeni, da sporočite svoje podatke na okoliške medije in jih vsak vzamete pod svojo streho vsaj 10 za uspešno integracijo ter zanje odgovarjate, da ne boste samo gobec vrteli po forumu (s tujim qurcem po koprivah zna vsak mahati press).

ps2
tomokriznar pdf, stran 2
Citat:

Saj se krepi antipatija tudi v
meni, priznam. Čutim se ogroženega
v lastni hiši, kot tista lisica iz
basni, ki je ježu ponudila zavetje,
potem pa jo je izrinil iz hiše. To je
čisto naravno čutenje. Prav nisem
mogel razumeti teh Jammousovih
sorodnikov, ki jih nič ne zanima,
ne naša zgodovina ne naša
kultura, nič. Ni se jih dalo spraviti
niti dve ulici proč od moje hiše,
kjer so bivali, da bi si ogledali
razstavo, ki je govorila o njih
. Oni
imajo radi Darfur.

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
....
Vidiš take močnejši mladci ne spustijo na vlak
10.gif

prave presice so, da svoj narod v skupni nesreči pretepajo in otroke svojega naroda teptajo......takega gnoja nočem blizu sebe
ne-ne-1.gif