Za ljubitelje nacho sira..

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Jp, čeprav nalepka obeta... Sem kupil potem še takega v pločevinki misleč da bo boljši, vendar je enak...

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
ta je tapravi, D-best nacho
smile-1.gif

saj imaš 500g pakiranje... 3kg sem pa enkrat razdelil v manjše plasteične posodice in zamrznil, potem pa odtajal počasi v vroči vodi (ne mikrovalovka!) pa je bil še vedno najboljše Nacho.

Nazadnje urejeno:

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
No saj tega 500g bi razdelil... Tega vseeno ne moreš tako hitro pojesti. A to se naroči preko telefona? Kakšna pa je cena za 500g?

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Poleg meksika, tale nacho prodaja tudi KZ Metlika. Poglej na netu katera njihova trgovina ti je najbližje. V ljubljani ga imaš v savljah.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
No, ker vas razumem, da se ne morete sprijaznit, ne bom več težila. Bi blo pa fajn, da gre en v Horsa in vpraša kdo jim vozi nacho.
smile-1.gif
Tina polni kante z drugo etiketo. Nočem bit pametna, ampak vem ker kolega vozi za Tino...

Ne seri mi s Tino. To je poden od podna, vsi njihovi izdelki

Drugace se je v mercatorju full poslabsala ponudba pa tisti njihov pocoloco isto kot v sparu slaba zadeva, ima pa spar cheedar pa mi ne potegne nevem kaj, zanimivo mi je pa da mi je kr vsec tisti ki je od spara znamka pa se najcenejsi je.

Nazadnje urejeno:

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Tinin nacho sir imajo zdaj v hoferju pod znamko Lommee. Malo so izboljšali recepturo, če se je prav spomnim, še vedno pa ima tisto mokasto teksturo. Zdaj "celo" 10% sira, malo bolj je šarf in močnejši okus po gorčici. 3/10 (včasih 1/10).

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Tinin nacho sir imajo zdaj v hoferju pod znamko Lommee. Malo so izboljšali recepturo, če se je prav spomnim, še vedno pa ima tisto mokasto teksturo. Zdaj "celo" 10% sira, malo bolj je šarf in močnejši okus po gorčici. 3/10 (včasih 1/10).

Ga imam doma in je meh... sem samo prednjo nalepko prebral pa sem mislil, da je kakšna švabska kvalitet. No pa ni.
Peče glih ne...je pa res, da je malo boljši kot original od Tine.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ja, za v kak burger bo, da se skrijejo vsi priokusi. Drugače pa podpovprečno.