Za ljubitelje nacho sira..

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Evo sem še v Merkatorju malo prečekiral in po netu glede pravega Nacho. Nisem našel slike ampak mislim da je bil od Jubilee-ja, kateri ga je pa nehal proizvajat. Včeraj sem tudi v šparu pregledal pa nič, vse nekaj bolj sumljivo zgleda v nekih čudnih plastičnih pakungah kot da je ketchup notri
rolleyes-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Si želiš tak Nacho, kot ga dobiš v Hors-u?

Naj vas razočaram. Nacho sir izdeluje TINA in je malce prilagojeno. Za trgovino je spet drgačno. Ampak, če potegnete črto, je isti izdelovalec....

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
V Horsu imajo 100% tistega iz mexico-si. V BTC-ju ga vidiš na zadnjih policah

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja. Oni ga pa kupujejo pri proizvajalcu/grosistu iz Nemčje - Mex-Al

Par podatkov o njih, internet stran jim ne dela.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
PA dobr, glede na to, kok nas je tle mislite, da nam nebi dal par kartonov za group buy?

Al pa ma kdo koga k ma gostilno, pa se prek njega naroči? Js bi 2 piksne vzel. Eno prepakiraš prec, druga pa itaq prek enga leta drži če je zaprta.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne zastopim nečesa drugega. Grem v velik market (recimo Leclerc) in imam sto vrst sojinih, ribjih, mangovih omak, začimb silne množice, da jih niti prebrati ne znaš, a razen tiste Tine ne nabavijo nacho sira? A je to res tako nedostopna roba, ker verjetno je zanimanje zanjo gotovo večje kot pa za razne mangove omake.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
PA dobr, glede na to, kok nas je tle mislite, da nam nebi dal par kartonov za group buy?

Al pa ma kdo koga k ma gostilno, pa se prek njega naroči? Js bi 2 piksne vzel. Eno prepakiraš prec, druga pa itaq prek enga leta drži če je zaprta.

Sosed ima oštarijo in jemlje jalapeno feferone in "načo sir" (drugače je to jalapeno sirova(cheddar) omaka) pri meksiku, včasih mi da v lonček par žličk za domov.
Ampak glede na to, da sem še že pri organizacija Alter piknika opekel(obljube), se zdaj ne upam vzet 20KG nacho sira na zalogo.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Pri mexico-si se z malo truda da dobiti. Drugače ga pa baje prodajajo v diskontu KZ Metlika v Savljah

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
jst sem ga tud zdej kupil tega od Tine in res ni dobr.

Če boste šli v kak goup buy se javim za kako kilco tapravega nacho sira.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

Ampak glede na to, da sem še že pri organizacija Alter piknika opekel(obljube), se zdaj ne upam vzet 20KG nacho sira na zalogo.

Veš kako, tist ko je resen ti bo vnaprej nakazal 15€ po kišti oz kak evr več še za trud, pa bo?
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Trikot topljeni sir (Zdenka & co), pikica margarine, pljunek mleka, špric ketchupa, ščepec čilija - zmešaš v posodici za omake in postaviš za minuto v mikrovalovko. Inexpensive home made nacho.
smile-1.gif

sem ta vikend probal in je vredu zadeva
cheer.gif

ok ni čist enako kot načo, če pa človeku kdaj zadiši načo, je pa dober nadomestek.

sem svojo
roza.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38

pa je dober?

Sem zadnjič probal tistega od znamke spar.....še vseeno boljši kot tina, glih za zraven kakšnega piščanca omako naredit pa pomojem ne bi bil.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Moram enkrat vprašat lastnika picerije Victoria (Celovška, za železnico) kaj mečejo oni gor, ker je že ogromno jedcev povedalo, da imajo tam vrhunsko nacho pico.