Za ljubitelje nacho sira..

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No točno tale ni niti približek tega iz horsa. Da ne omenim, da mi zadeva tako smrdi, da ga niti v šalčko ne morem dat, kaj šele, da bi ga jedu...

Zanimivo, meni pa nacho v Horsu ni tisto pravo (vsaj ne ko sem bil nazadnje, kakšno leto ali dve nazaj - preveč redek in tekoč). Najboljši mi je v mehiških restavracijah, verjetno imajo tistega Jalepeno ki ste ga že omenjali v tej debati.
 

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
V Leclercu imajo sedaj neke nachote (več sort) v solidno majhnih pakungah, narejeno v USA. Mislim, da celo v tubi, če sem prav videl. Tam pri mehiški hrani se nahaja (okolica čipsov).
 

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
V Leclercu imajo sedaj neke nachote (več sort) v solidno majhnih pakungah, narejeno v USA. Mislim, da celo v tubi, če sem prav videl. Tam pri mehiški hrani se nahaja (okolica čipsov).
Ta je že omenjen v temi... in je precej zanič (ne tako zanič kot od Tine ampak vseeno zanič)
 

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Evo, da prilepim še v prvotno temo:

Pred kratkim sem končno odprl nacho, ki ste ga največ priporočali in hvalili (Mex-Al Jalapeno Cheese Sauce, 500g) in bil razočran. Za horsa ne dam roke v ogenj, ampak v mehiških restavracijah (npr. Cantina) zagotovo ne dobiš tega. Stvar je bolj redka, bolj rumene barve (tisti pravi vleče bolj na oranžno) ter ni prav nič pekoča (pravi je vsaj malo "pikanten"). Torej, se je kaj spremenilo, se sedaj kaj drugega priporoča? Katerega uporabljajao v mehiških restavracijah?
 

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Cheddar razredčen z raznimi dodatki, od putra, mleka, mleka v prahu in začimb. V cenejših pa verjetno še cheddarja ni, ker je relativno drag. Oranžna barva je tradicionalno dodana umetno že v sam cheddar (nekatere vrste).
 

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Naabo pravi:
Evo, da prilepim še v prvotno temo:

Pred kratkim sem končno odprl nacho, ki ste ga največ priporočali in hvalili (Mex-Al Jalapeno Cheese Sauce, 500g) in bil razočran. Za horsa ne dam roke v ogenj, ampak v mehiških restavracijah (npr. Cantina) zagotovo ne dobiš tega. Stvar je bolj redka, bolj rumene barve (tisti pravi vleče bolj na oranžno) ter ni prav nič pekoča (pravi je vsaj malo "pikanten"). Torej, se je kaj spremenilo, se sedaj kaj drugega priporoča? Katerega uporabljajao v mehiških restavracijah?

Si ga segrel? Niso kajne. V mehiški je isti, tudi v horsu, samo tam je pogret in pride bolj temen in pekoč
wink-1.gif
 

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Si ga segrel? Niso kajne. V mehiški je isti, tudi v horsu, samo tam je pogret in pride bolj temen in pekoč
wink-1.gif

Ja, sem segrel
wink-1.gif
sicer v mikrovalovki ampak vseeno.
 

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik Naabo pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Si ga segrel? Niso kajne. V mehiški je isti, tudi v horsu, samo tam je pogret in pride bolj temen in pekoč
wink-1.gif

Ja, sem segrel
wink-1.gif
sicer v mikrovalovki ampak vseeno.

ce ga segreješ v neki posodi in mešaš ni isto, kot pa če ga vržeš v mikrovalovko in pričakuješ čudež
 
Nazadnje urejeno:

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Danes sem poskusil tegale (ga imajo v Sparu) ... glede na siceršnjo nikakvo ponudbo načota pri nas (še posebej v malem pakiranju) je bil zelo ok:



zmaga.gif


(tisti v Horsu sicer še vedno zmaga... ampak domači birger s tem je bil vseeno super)

uvoznik: http://www.univerzal-com.si/index.cgi?m=6&id=85

hmmmm Kje v Sparu si to našel? Jaz danes gledala, pa nič
frown-1.gif

Na policah z Mehiško hrano...ali v hladilnikih?

Hvala
roza.gif
 

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
mehiška hrana

je pa bolj tekoč, ampak kljub temu ima okus po načotu... ne po pocoloco / chio omakah za tortilje
 

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Če v Horsu ali v Cantini vprašaš, če ti lahko povejo kateri nacho uporabljajo te ne bo nihče ustrelil v glavo...se mi zdi, da Cantina nabavlja od Kviboja sestavine
wink-1.gif