U PM, tale hrvaška je tok draga letos! Ne najdem nič spodobnega za zmeren keš. Za 10 dni hrvaške dat 700 EUR za kak ušiv apartma, mi je pa tud pod nivojem.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nimam kemp opreme. Pa z otrokom v šotor
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
U PM, tale hrvaška je tok draga letos! Ne najdem nič spodobnega za zmeren keš. Za 10 dni hrvaške dat 700 EUR za kak ušiv apartma, mi je pa tud pod nivojem.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nimam kemp opreme. Pa z otrokom v šotor
Je ZAKON! Otroc uživajo v šotoru
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
http://www.makarska-riviera.com/ - izberi kraj, preglej apartmaje in povprašaj po ceni... Prva vrsta ob morju je vrjetno že zasedena in tudi najdražja, potem se cene spreminjajo. In ja, v juliju dobiš apartma že za 50 EUR (za 4 osebe)...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
nekdo je omenjal otoke J Dalmacije, tudi tam letos v bližini morja po 100eur ni nič pametnega. Da se pa moraš vozit z avtom na plažo z majhnimi otroci pa to ni dopust...