Z Audijem na Rdeči križ

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ne razumem nečesa. zakrivajo tablice drazjih avtomobilov in identiteto lastnikov, ne skrivajo pa tablic ostalega pleha in ostalih lastnikov?!
confused-1.gif

Kot sem rekel; dvojna merila.

vejca

Pripravnik
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
malcomX sem ti pa zelo trn v peti, a?
hysterical-1.gif

Nisi, ampak skušam ti uničit par profitnih planov.

Če jaz nerabim nič zastonj ko nimam keša in nimam avta, te tut ti nerabiš ko maš keš in avto.

Tak simpl. Nič osebnega, le vsi enaki vsi enakopravni.

Kar imam jaz še v planu mi ti vsekakor NE boš uničil, to ti garantiram.
Avta jaz nimam, ti ga pa imaš in me ne briga ali je tvoj ali ni. V glavnem VOZIŠ se in se še hvališ po vrhu.
Nikakor si nisva NE enakopravna niti NE enaka.
cheer.gif

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Poleg tega, ko pogledaš cene vozil ugotoviš da če pač rabiš avto, pod 5000k EUR ni nič zanesljivega s čimer bi se dalo vozit brez da bi ga moral vedno voziti po servisih. Zdej ne vem zakaj si nekdo, ki ima socialno pomoč ne bi kupil NOV avto za 10k EUR in ga plačeval po obrokih 7 let, namesto rabljenega in zjahanega, katerega bi pravtako popravljal po obrokih.

Za 1000€ dobiš zanesljiv avto, ki te ne pusti na cesti, če pa že, je popravilo cenejše, kot pa mesečni obrok za 10k vreden avto. Polega tega je hrana življenska nuja, avto pač ne.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Ah saj veš...
Ljudje ki so otroci tako dolgo dokler imajo starše in s tujim k u r c e m po koprivah tolčejo bodo take pisali tako dolgo dokler se v momentu ne bodo prelevili v precej slabše stanje kot si ti in še kdo na tem forumu.

Malcomx: dobro ga sekaš,
Želim ti da bi ga še dolgo

Kaj se sekiraš za tiste frače ki na svoj račn pijejo Refošk, s flirtanjem pa jeger kolo. Jaz jih podpiram, ker niso čisto nič drugačne kot ti. S tujim kurcem pač po koprivah tolčejo,... tako kot ti. Če ste pa tipi tako naivni in mislite da bo vsaka dala po dveh jeger kolah je pa vaš problem in ne problem punc...

Nazadnje urejeno: