Z Audijem na Rdeči križ

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
ti si se pač znašel imaš vse to v uporabi in očitno celo zastonj

in očitno nikoli nisi šel dvigniti paketa na rk ali karitas,jaz recimo ga za svojo mamo nisem mogel,je morala naslednjič priti mama z berglami z menoj )

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če lahko nekdo s poblastilom napisanim na roko in uverjenim na UE dviguje denar na mojem bančnem računu, lahko dvigne tut RK.

In še bolj zanimivo se mi zdi; jaz nimam SVOJEGA avta, ker si ga nemorem privoščit, pa ne fehtarim tam,
eni se pa pripeljejo s puntotom za 5 jurjev, pa mu nobeden nič ne reče, žensko ki odpira kuferam astre za 10 jurjev pa napadajo
češ s kakim avtom se je pripeljala.

Še jebenega pecikla nimam kam bi natovoril mleko.

Vejica za spremembo pa ima nemški avto, mobitel s kamero, pa fehtari. Jaz nimam nič od tega. Niti svojega mobitela.

Ker si ga nemorem kupit, kamoli plačevat impulzov.

Kaj ko bi ti enkrat že nehal srat po forumu? V enih temah se delaš kot da živiš na veliki nogi, tu jamraš da nimaš za mobitel. Daj mi pošlji ZS z naslovom, ti pošljem novega Samsunga i560. Ima Symbian, 3 megapix kamero. Podarim ti ga. Se mi kar smiliš, ubožec. Zraven ti pošljem še MMobil prepaid kartico s dobrimi 40€ dobroimetja. Da boš vsaj čez praznike dobre volje in brez skrbi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mogoče pa si že uletela z rdečim golfom po kako đabe stvar.

Pa malo se zamisli; idi gledat zgodovino svojih postov, ti si tukaj zato da kaj nafehtaš in nebom podpiral
folka ki fehtari zastonj robo pripelje se pa z avtom. Basta!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Delo.

Tam nekje okoli 47 sekunde.

Če je res njen, ne vem kako se lahko ljudje spustijo tako nizko.
10.gif

Če je sposojen, bi pa baba lahko malo poštudirala, da se ne spodobi priti po paket RK s takim avtom.

Pa da greš po paket vreden 10€ s taksijem, ki te stane 20€ mi tudi ni jasno.
bonk.gif

Al pa recimo pred študentskimi domovi, kjer naj bi bivali študentje iz "slabše situiranih družin" ( gledajo se plače staršev), avti pa taki, kot da not živijo ljudje, ki delajo za najmanj 1500 na mesec.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A ni bilo vsaj v mojih časih, da v študentu bivajo študentje iz oddaljenih krajev?

Če bi bilo glede na prihodke, bi lahko tam bival tudi nekdo iz Ljubljane.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
A ni bilo vsaj v mojih časih, da v študentu bivajo študentje iz oddaljenih krajev?

Kolega ima kafič neposredno v študentskem domu v tyrševi v mb.
Vozila so pa nekako takole: Klioti (od 91-2009), Kie, bmwji, audiji, dvosedi, kabrioleti, pijejo pa v kafani VSAK dan,
včasih uletijo tut po kako flašo jegra in nato vrnejo 2,... Skratka bogi si niso niti malo. Ok eni res nimajo, ampak
večina pa jih ima vsaj keš če že ne avta in keša. Še najmanj boge so si študentke, malo se smejijo in pogovarjajo
in takoj dobijo pijačko ali dve,...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

Iz oddaljenih krajev plus dohodki staršev morajo bit bolj nizki.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa baso v rit, ni jim lahko

Ja to itak da nekak morjo plačat če hočejo v naslednjih mesecih še kaj posesat iz "gostitelja".

So pa te prekmurke pa te "kmetice" nabite ko 100 hudičev, mi je razlagala kelnarca kako pridejo trezne,
si naročijo deci refoška, in nato samo čakajo, flirtajo, dok ne uleti gostitel z kešom, pol pa jim naekrat refošk ne paše več,
pa začnejo po jegerkolah treskat... Biznis... Sigurno našpara 20€ na noč samo s tem da malo flirta, ven gre 3x na teden,
4 tedne, potamalem zapije za eno najemnino pijače na račun tujih. Sicer se lastnik ne pritožuje, bi jih mel še več, ampak
tolko o revščini in izkoriščanjju,...

Pa da se vrnemo na temo, kolko teh "revežev" kadi in pije. Mi gredo lasi pokonci.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Mx, če bi tak bral kot praviš ne bi spregledal da je ta rdeč golf star 15 let ali tam nekje. Pa tak avto, za kaj jaz vem, 400 €, te z registracijo pa malo sreče da ne crkuje, stane manj kot letna karta za bus (medkrajevni)
smirk-1.gif

Pa nasploh ni ravno okusno da se v tej temi oglašaš.

B81

22. jul 2007
37.705
10.966
113
Ne zastopiš.
iz uvidevnosti do tistih, ki res nimajo in so upravičeno na RK, ni okusno, da se pripeljejo tja z benfo, volvom, astro, taksiji, bla bla...
Bemoboga, naj parkira ulico nižje in naredi tistih par korakov...
Aja, pa voda....kaj voda iz pipe ni tam užitna ali kaj?

BTW: Kaj te je pa prijelo, da samo jamraš zadnje čase....?

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Če se ne bi pripeljala do vhoda z Audijem, potem je vseen če ga nima. Audi moraš parkirat pred vhodom, tko piše v navodilih.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

BTW: Kaj te je pa prijelo, da samo jamraš zadnje čase....?

Sn mislo da sn na neki normalni socialni stopnji. Pač nimam avta, ampak ne fehtarim in jemljem zastonj
stvari po bolhi, ker je pač folk ki jih bol rabi kot jaz, ampak tukaj mamo folk ki se vozi z nemškimi avti po zastonj robo,
ki jo nafehtajo v malih oglasih, sam pa se pošteno kupim in plačam.
Nemore nekdo, ki ma avto fehtarit, ker je registracijo treba plačat, servise, in če ima zato, ima tudi za raznorazno free robo
ki stane 10€.

Meni noben nič neda, niti mi ne rabi, samo na kito mi gre ko folk fehtari a ma čist ok standard.

Citat:
Uporabnik Denis pravi:

Aja, pa voda....kaj voda iz pipe ni tam užitna ali kaj?

Tut meni nič jasno. Te bi jim raje dali liter sirupa za mešat, kot pa 6l flaširane vode.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne razumem nečesa. zakrivajo tablice drazjih avtomobilov in identiteto lastnikov, ne skrivajo pa tablic ostalega pleha in ostalih lastnikov?!
confused-1.gif