Z Audijem na Rdeči križ

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Na žalost je tako da tisti ki so res potrebni pomoči jo ne grejo iskat in tudi ne prosijo....se pač znajdejo.

Zakaj pa tiste avte ne prodajo in potem kupijo manjše in cenejše?

Če nimaš dela in če nimaš za kruh potem ti tudi avto toliko ne rabi.....te lahko tudi kaka stara kripa pripelje.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
V čem je fora da na RK delijo vodo?
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Če je sposojen, bi pa baba lahko malo poštudirala, da se ne spodobi priti po paket RK s takim avtom.

Ženska nima keša, si sposodi avto od sestre, a more na avto napisat da ni njen? Al ga naj pusti 300m bek, kjer bo parking treba plačat.

Od kdaj pa je avto pokazatelj premožnosti?

Spet pa mogoče ona jemlje ta paket za sestro ki je v finančni stiski, pa ji ona pač gre v nabavo, ker sestra nemore hodit, pazi otroke,....

Ne sklepat na prvo žogo. Jaz tut se pripeljem z povprečno novim avtom, pa nimam 5€ v žepu.

Tut recimo izredno dost srednješolcev ima recimo mobitele za 500€, pa tut nimajo niti za æigume, kamoli za čike....
A to pomeni da morjo mobitel prodat, bodo meli en mesec keš, pol pa spet ološ brez keša in brez mobitela,...

Ludi na easy. Na easy si ga vzamite, ker iz enih šprica hudobija! Ne bit hudobni, ker se vam bo začela baba gonit, oz.
to bo neki "vun" vdralo, brigajte se zasebe, ker niste svetovni angelčki. Tam reje glejmo kak tajkuni kradejo milone evrov, ne
pa tukaj rdeči kirž paket za 20€. Na easy, so bol pomembni problemi kot pa to.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
to, da si ti pozerski klošar, nam je že jasno. ni potrebno poudarjat . zeh.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
....Spet pa mogoče ona jemlje ta paket za sestro ki je v finančni stiski, pa ji ona pač gre v nabavo, ker sestra nemore hodit, pazi otroke,....

paket lahko prevzameš samo osebno in ob predložitvi os. dokumenta in napotnice,ne more ti ga dvigniti sestra ali partner recimo,
se sicer da zmeniti,če je soc. delavka vsaj malo fleksibilna,da na napotnico napiše ime tistega,ki v takih primerih,kot jih ti naštevaš prevzame paket,ampak žal so to bolj redke izjeme

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa še nekaj mi povejte, baba z avdijem je vsega kriva, baba z ne starim puntotom pa ne al kaj?

Mate neka dvojna merila tu,... In vrjemite da tudi ti s pecikli je vmes par smrduharjev ki majo keš, pa avte parkirane v garaži, pač je bil lep
dan, pa še zakamulirajo se lažje. Naj organizirajo neke 3 modele ki bodo zasledovali te ljudi domov, me zanima kake bajte majo,...

vejca

Pripravnik
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Evo vidis, to bi mogli v tistem prispevku na TV povedat.

Res je, samo če se bojiš zase da boš še kdaj kaj dobil si lepo tiho.Moraš biti tiho.

Ti spet fehtaš in gledaš naprej kdo ti bo kaj dal?
rolleyes-1.gif

A se ti mogoče zdi da fehtam? No, če pa ti tko rečeš.....
A IMATE KAJ ZAME, KARKOLI UPORABNEGA VSE VZAMEM.
Pa tud če imate kaj zame bom raje malcomu odstopila da se ne bo od zavisti pojedu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
....Spet pa mogoče ona jemlje ta paket za sestro ki je v finančni stiski, pa ji ona pač gre v nabavo, ker sestra nemore hodit, pazi otroke,....

paket lahko prevzameš samo osebno in ob predložitvi os. dokumenta in napotnice,ne more ti ga dvigniti sestra ali partner recimo,
se sicer da zmeniti,če je soc. delavka vsaj malo fleksibilna,da na napotnico napiše ime tistega,ki v takih primerih,kot jih ti naštevaš prevzame paket,ampak žal so to bolj redke izjeme

Torej če je moja sestra. soci. problem, ima polomljeni obe nogi od prometne nesreče, tisti mesec nebo dobla podpore, ker
nemore sama prit, ker je cela polomljena v postelji? Al jo naj s posteljo vred privlečem po robo?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Evo vidis, to bi mogli v tistem prispevku na TV povedat.

Res je, samo če se bojiš zase da boš še kdaj kaj dobil si lepo tiho.Moraš biti tiho.

Ti spet fehtaš in gledaš naprej kdo ti bo kaj dal?
rolleyes-1.gif

A se ti mogoče zdi da fehtam? No, če pa ti tko rečeš.....
A IMATE KAJ ZAME, KARKOLI UPORABNEGA VSE VZAMEM.
Pa tud če imate kaj zame bom raje malcomu odstopila da se ne bo od zavisti pojedu.

Sej bi ti podaril pisalno mizo, pa sta računalnik, samo kok te poznam iz prejšnih postov, me boš vprašala za sliko,
oz. če ma miza predale in kolko ramov ima računalnik,...

Mi ni treba nič dat, sem mislim da ta mesec dovolj zapravil za tiste ki recimo nimajo oz. majo manj kot jaz - ki tud nimam dosti,...

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
žal skorajda res,na CSD-jih se držijo zakonov,ko pijanec plota....o posledicah take nefleksibilnosti pa lahko vidiš in slišiš skorajda v vsakem tedniku ali preverjeno
uf-1.gif

in če kateri soc. del. občasno malo prikroji ali zaobide birokracijo,ker dejansko želi pomagati,tvega najmanj disciplinsko
uf-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če lahko nekdo s poblastilom napisanim na roko in uverjenim na UE dviguje denar na mojem bančnem računu, lahko dvigne tut RK.

In še bolj zanimivo se mi zdi; jaz nimam SVOJEGA avta, ker si ga nemorem privoščit, pa ne fehtarim tam,
eni se pa pripeljejo s puntotom za 5 jurjev, pa mu nobeden nič ne reče, žensko ki odpira kuferam astre za 10 jurjev pa napadajo
češ s kakim avtom se je pripeljala.

Še jebenega pecikla nimam kam bi natovoril mleko.

Vejica za spremembo pa ima nemški avto, mobitel s kamero, pa fehtari. Jaz nimam nič od tega. Niti svojega mobitela.

Ker si ga nemorem kupit, kamoli plačevat impulzov.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:

Torej če je moja sestra. soci. problem, ima polomljeni obe nogi od prometne nesreče, tisti mesec nebo dobla podpore, ker
nemore sama prit, ker je cela polomljena v postelji? Al jo naj s posteljo vred privlečem po robo?

Torej če je moja sestra v stiski bom naredil vse, da ji nebo treba jet na RK!!!!!!

Malo obrni razmišljanje in pomagaj komu, ki te potrebuje ne pa samo iskat luknje v zakonu.
No sej glih to počnejo ljudje z Audiji (bogi avto je ratu sinonim za goljufe) in ne postijo pomoči ljudjem, ki jo rabijo.

Sem se pa spomnil na nekega gospoda, ki je videl po TV v vrsti pred RK gospo, ki je včasih delala pri njem. Jo je poiskal in za 50 EUR nafilal voziček z vsem potrebnimi zadevami in gospa je bila vesela bolj kot novega Audija (spet ta revež).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Citat:

Torej če je moja sestra v stiski bom naredil vse, da ji nebo treba jet na RK!!!!!!

Kaj pa če seka in jaz oba hodima tja?
confused-1.gif
Še vedno nesmem dvignit za njo?

Pa še ena varjanta; avto je recimo lahko moj, samo kaj če mi ga je kupil bivši partner in je pogodba taka da ga nesmem
prodat dokler se otrok šola, ker ga imam zato da otroka vozim v šolo oz. za potrebe otroka,...

Pravim vam, ne vsega na prvo žogo jemat, obrazložitev je dosti, dajte folku šano se zagovarjat. Kok jaz poznam novinarje,
so čakali tistega lastnika/lastnico avdija, samo so se umaknlili ko so ugotovili da gre za modela ki je bil tam iz čisto drugih razlogov kot
kruh pa mleko, ker roko na srce nekdo ko ma 50 jurjev za avto, se mu niti neda it stat v vrsto pa delat sramoto za 10€ profita.
Bodite resni.