Če boš dodal gateway, ti bo vse delovalo od koderkoli.Pozdravljeni.
Po hiši imam Xiaomi senzorje temp. in vlažnosti, ki se na tel. povežejo preko Bluetootha, kar pomeni da npr. v zgornjem nadstropju ne morem pogledati, koliko je temp. spodaj, ker BT seveda ne lovi. A če dodam nek Tuya Hub oz. Gateway, potem bo to delovalo, preko WiFija? Bi pa rad spremljal tudi zunanjo temp...?
Jaz imam tegale že kake dve leti in dela brezhibno. Uporabljam ga prav za Xiomijeve termo-higro metre.Kam pa se to vklopi, v vtičnico? Katerega se splača kupiti?
Do koliko razdalje ti še deluje BT povezava?Jaz imam tegale že kake dve leti in dela brezhibno. Uporabljam ga prav za Xiomijeve termo-higro metre.
Na 8 metrov preko treh zidov dela b.p.Do koliko razdalje ti še deluje BT povezava?
Tako je, s tem da je hub povezan tudi preko evropskega strežnika, tako da lahko gledaš od koderkoli na svetu.Kaj potem se ta termohigro meter preko Bluetootha poveže z hubom, do katerega pa potem dostopaš preko wifija?
Ali si še kaj bolj testiral domet?Na 8 metrov preko treh zidov dela b.p.
A kitajc pa kej cenej kaj podobnega nima?
Pa tale dela v EU, ker piše dam sam China regija...?Jaz imam tegale že kake dve leti in dela brezhibno. Uporabljam ga prav za Xiomijeve termo-higro metre.
Pa tale dela v EU, ker piše dam sam China regija...?
Od tule rajši potegni zadnjo verzijo, je uradna spletna stran od moderja aplikacije: https://www.kapiba.ru/2017/11/mi-home.htmlHvala
Hvala. Sicer sem naročnik, vendar od znanih dogodkov dalje naročnine ne morem več plačevati. Zato tudi že nekaj mesecev nimam avtomatskega updata. Ta tvoj link mi je prišel zelo prav.Od tule rajši potegni zadnjo verzijo, je uradna spletna stran od moderja aplikacije: https://www.kapiba.ru/2017/11/mi-home.html
Seveda dela. Uporabljam pa modificirano Mi home aplikacijo, kjer imaš tudi slovensko regijo.
Free Download Modified Mi Home by Vevs APK for Android
Modified Mi Home by Vevs — this is the same app for Xiaomi's smart home, only with a better and more accurate translation of actions, conditions, andapkvision.com