Urejeno!Fino bi bilo, če bi se instalacija dodala v HACS (kot npr MojElektro).
Hm, frontend ni v integraciji, ampak je preko HA core, ki ima ločen frontend. Logika HA je, da integracija šiba podatke v HA v angleščini, kjer se potem glede na jezik vmesnika prevedejo (tudi v svahili, če uporabnik tako izbere), enako se potem uporabi tudi v npr. voice assistu...ruki33, bi lahko dodal še nastavitev za izbiro jezika? jaz ima HA v angleščini, ploščico bi pa imel v slovenskem jeziku
Bolj me zanima devices and services, drugače hvala za navodilo do raziskovalca.
Mam HAMogoče je že bilo, ampak kaj se bolje obnese OpenHab ali HomeAssistant? Pa seveda, da lahko kkaj po svoje "cutomiziraš" s kakšno skripto ipd.
Seveda zadeva mora biti koliko toliko stable, pa da vsak upgrade ni neka nočna mora.
HA je zadnje čase zelo stabilen, ampak jaz še vedno počakam malo počakam s posodobitvami, ponavadi proti koncu meseca upgradam ko je že vsaj par patchev zunaj za tisti mesec.Mogoče je že bilo, ampak kaj se bolje obnese OpenHab ali HomeAssistant? Pa seveda, da lahko kkaj po svoje "cutomiziraš" s kakšno skripto ipd.
Seveda zadeva mora biti koliko toliko stable, pa da vsak upgrade ni neka nočna mora.
Popravek, deluje tudi s prvo verzijo Google Home huba in je temperatura vidna v GH apk., prav tako v redu deluje z HA.Sem našel, deluje ampak samo če imaš Nest hub, s starejšim Home hubom pa ne gre - škoda.
![]()
Google unlocks Matter for Android
As of now, Matter products can also be added to Google's Smarthome ecosystem – at least on Android devices.matter-smarthome.de
Popravek, deluje tudi s prvo verzijo Google Home huba in je temperatura vidna v GH apk., prav tako v redu deluje z HA.Jaz sem imel pred časom nagledano tole, ampak še nisem nabavil:
![]()
SwitchBot Indoor/Outdoor Thermo-Hygrometer | Temperature Humidity Monitor | SwitchBot EU
Monitor temperature and humidity changes around you with the SwitchBot Indoor/Outdoor Thermo-Hygrometer. Create a comfortable environment for your family, pets, and plants. Place it anywhere with the included lanyard.eu.switch-bot.com