Windows 10

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Za to napravo so gonilniki samo do Win 7 / 64bit in na Win 8.1 delujejo brez problema.
Je sicer malo počasnejši PC, zato sem razmišljal, da bi kolegu naložil 10-ko. Če bo želel, mu bom pa poskusil clean install 10-ke, pa bomo videli, če bo šlo skozi.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.772
814
113
toti Maribor
Zakaj, pa recimo ne naredite sliko particije preden nadgrajujete na W10. Če nisi zadovoljen samo narediš restore particije in je to to.

KrNeki99

Pripravnik
3. sep 2007
884
23
18
Ljubljana
Start... poisces "File history"... Levo spodaj kliknes "System image backup"

vse ze v windowsih
wink-1.gif

lp

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Ja bi takoj napisal hdd v explorerju... Pa to je v exsplorerju, ne v opravilni. Opravilna je tisto kjer imaš start gumb, uro,... Drugače ti je najhitreje da klikneš pri uri puščico navzgor in klikneš ikono za varno odstranjevanje strojne opreme, in tam lahko hdd normalno izvržeš.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.149
357
83
Goriska
Sem preizkusil danes 10ko in moram reči, da sem po 3h urah presedlal nazaj na 7.

Mislim, da sem z windowsi opravil oz. zaključil pri 7ici in takoj, ko bo trenutni pc crknil grem na maca
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Evo, zdaj imam na tablici že nekaj časa W10 pa je po zadnjih popravkih ok, deluje tekoče, baterija je ok, tudi novega tablet načina se navadiš. Na delovnih mašinah pa še ne mislim nadgrajevat.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.149
357
83
Goriska
Nisem nikjer omenil, da mi ne dela. Imam tudi jaz še kar staro škatlo core2quad q9400, 4gb rama, nvidia 250gts.

Problem je v samem vmesniku, ker mi ni všeč. Pa tudi nekateri programi mi po nadgradnji niso delovali: recimo iTunes mi je pri priklopu iPhona kar zmrznil vsakic. Probal sem tudi s ponovno namestitvijo, tudi neuspešno. Prav tako problem z Mastercamom....

Sedmica je še vedno zakon in vse deluje tako kot mora, mogoče bodo enkrat doterali tudi 10ko.

Drugače bi že šel na Mac, če bi imel podporo za razne programe kot so ProEngineer, Mastercam, Solidworks, vendar mi je brezveze kupovati maca in potem nalagati gor windowse, da lahko delam z omenjenimi programi.

Kar pa se ostalih taskov tiče pa ga Mac zmaga na celi črti, sem ga imel na probi in nimam besed...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Ja bi takoj napisal hdd v explorerju... Pa to je v exsplorerju, ne v opravilni. Opravilna je tisto kjer imaš start gumb, uro,... Drugače ti je najhitreje da klikneš pri uri puščico navzgor in klikneš ikono za varno odstranjevanje strojne opreme, in tam lahko hdd normalno izvržeš.
Pa to res kdo uporablja???

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
posodobil sem win 8.1 na 10 in opažam da mi v nekaterih programih napisi (meniji) niso ostri ampak da so bolj megleni. V nekaterih je pa normalno, med drugim je tud firefox vkaterem so meniji bolj ko ne megleni. Se da to kje kaj nastaviti posebaj?