Windows 10

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ksz

Se v Edgu lahko zgornji vrstici (naslovna vrstica in zavihki) prestavijo na spodnjo stran, tako kot je bilo v metroIE-ju? Jebeno nadležno se je stegovati na vrh zaslona na tablici, to so naredili zajeb, da ni privzeto v tablet načinu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.979
6.993
113
Tudi mene to čudi, da je toliko folka šla no živce, kako je metro IE deloval na tablicah, meni je namreč bil top shit.

Tako, da ne...se ne da, upam pa da se bo v prihodnje
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik laser pravi:
posodobil sem win 8.1 na 10 in opažam da mi v nekaterih programih napisi (meniji) niso ostri ampak da so bolj megleni. V nekaterih je pa normalno, med drugim je tud firefox vkaterem so meniji bolj ko ne megleni. Se da to kje kaj nastaviti posebaj?
Isti problem imam na sluzbenem laptopu z 8.1 in ne morem ugotoviti v cem je stos...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Kar pa se ostalih taskov tiče pa ga Mac zmaga na celi črti, sem ga imel na probi in nimam besed...
pol si ga slabo testiral al pa še ni imel yosemite nameščenga
uf-1.gif
žal ga uporabljam vsak dan.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Mail ne dela. Pokaže se samo tisti modri začetni naslon, tako da tudi predala ne morem odstranit in ponovno dodat.
sprasujem se.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Restartal rač. in sedaj je cela opravilna vrstica "mrtva", nobenega odziva na klike, nič. Kako na hitro downgradeat na win8? Večjega sranja od te 10ke pa še niso spravili skupaj.
10.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Meni ne dela "spanje" na tipke. Tudi regulacija svetlosti zaslona mi ne dela na tipke. Vse omenjeno deluje po "meniju".
Prav tako mi je iz zaslona izginila ikonca z vsemi mojimi podatki. Verjetno le ti še so, samo ikonce pa ni več.
confused-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.669
6.534
113
kakšne driverje rabim, da bo spreminjanje osvetlitve na laptopu delalo kot je treba?

tam iz traya dela, ne dela pa s tipkami ali v power settingih

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.979
6.993
113
tipke so ponavadi povezane z gonilniki proizvajalca laptopa...poskusi ponovno namesti le-te, drugače pa bo žal potrebno počakati da proizvajalec naredi gonilnike...

neka opcija je še, se mi zdi, da tipkam dodeliš funkcije z nekim drugim programom, keyboard mapping al nekaj podobnega, gugle it some.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Restartal rač. in sedaj je cela opravilna vrstica "mrtva", nobenega odziva na klike, nič. Kako na hitro downgradeat na win8? Večjega sranja od te 10ke pa še niso spravili skupaj.
10.gif

Če si napravil sliko sistema pred nadgradnjo, je downgrade enostaven.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
nič ni treba narest sliko prejšnega sistema. Ti sam sistem preden se namesti naredi vse. Tako da sam spodaj v orodno vrstico klikneš ikono tista k je kao ena lupa (išči) not vpišeš zdaj se mi zdi da obnovitev sistema. Potem ti da ene par možnosti kako obnovitev želiš.
Razen če si kake mape brisal ko si posodobil na win 10 pol ti pa najbrž ne bo šlo. Ker sistem pusti vse podatke gor da če gre kaj narobe da lahko popravljaš

Nazadnje urejeno: