WAYTEQ X990 + SYGIC AURA

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

esid

Pripravnik
4. jan 2008
34
0
6

Glede SD kartice..
Jest sem najprej kupil San disk 16gb Sdhc (harveY norman) in je delala...kasneje semugotovil da je prevelika in sem kupil manjšo in sicer San disk 8gb sdhc (big bang) obe mi delujeta brez problemov. Res sem pa mel takoj na začetku nekaj težav z neprižiganjem naprave... Vendar sem ene parkrat resetiral in je začel delat.
V čem je težava nimam pojma...
nobene nisem formatiral... Zabasal u waytaqa in copy/paste nanjo...

Lp

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
119
63
Doma
It works!
cheer.gif

rider

Pripravnik
10. okt 2007
36
0
6
S primo ver 1.2 nisem ravno zadovoljen,ker ima par napak:Najbolj me jezi ker ne morem nastavit višine,je počasnejši od prejšnje verzije,tudi v zeleni poti mi ne izračuna cene goriva.A ve kdo rešitev,ali ga bom zamenjat za prejšnjega.??
L.P.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
jap, je že kar obsežna razprava o problemih s to verzijo. Mislim, da dokler se ne razjasnijo določene zadeve (sumi se celo slabo skrekana koda programa), da nihče ne zamuja nič, če ima naloženo verzijo proimo 1.1!

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Jaz sem zaenkrat zadovoljen s Primo 1.2.
Te dni sem ga namestil na Becker Crocodile z100, na kateri je prvotno bil naložen Beckerjev IGO8 s kartami iz leta 2009. Novejših kart mi ni uspelo "omožiti" s sistemom, zato sem naložil Primo in je ok.
Sem pa imel težave z osvetlitvijo. Becker je enostavno v Primu imel osvetlitev na minimumu in ni reagiral niti na polnilec, niti ne na dnevno oz. nočne nastavitve. Podnevi je bil ekran dejansko neviden, nastavitev osvetitve pa v Primo ni bilo.
Našel sem rešitev, mogoče pride še komu v poštev. Ko enkrat vneseš spodnje vrstice v .sys, se osvetlitev popravi, poleg tega pa se nato pojavi možnost nastavljanja svetlosti tudi v Primu in sicer pod Nastavitve, Prikaz, Tren osvetlitve ozadja.

[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_max = 11
backlight_min = 1
backlight_reverse = 0
backlight_methods = 39
backlight_events = 1
battery_warning_limit=20
battery_warning_repetition=1
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1
powermgm_state="1"

BTW: zdej Becker dela b.p., tmc uštiman. Kupljen je bil v decembru, torej še ima garancijo. Prodam
wink-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
@Janch, bom probal.

Imam Europe.Nasa.dem skopiran v pravo mapo, razen če je ta drugačna... trenutno dol vlečem, javim čez 10 minut.

Zanimivo je, da v WayTeq-ovem meniju prikazuje pravilno višino. V Auri prikazuje višino. V iGo ne prikaže višine.
Moje razmišljanje.. mogoče iGO ne razbere pravilnih podatkov iz naprave?

lp, AiDs

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Glede spominskih kartic.

Uporabljam Kingston microSD HC Class 4

File System: FAT32
Allocation unit size: 4096 bytes

Stinger

Zelenc'
13. maj 2010
13
0
1
Je kul, če naročim samo WAYTEQ X990 brez Sygic Aure? Je problem dobit ustrezne mape na pašnikih in ali je inštalacija simpl?

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Citat:
Uporabnik Stinger pravi:
Je kul, če naročim samo WAYTEQ X990 brez Sygic Aure? Je problem dobit ustrezne mape na pašnikih in ali je inštalacija simpl?

1. Seveda je Cool
smile-1.gif

2. Ni problem
3. Odvisno

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Pa si snel official multires data.zip za primo 1.1 ali uporabljaš modificirano verzijo 800x480, ki je bila na voljo že pred izzidom uradne multires verzije? Mogoče so skinerji kaj zahebali v kodi, in posledično zaradi tega ne prikazuje višine. Probaj še z uradno verzijo, če še nisi...

Stinger

Zelenc'
13. maj 2010
13
0
1
Meni se kar mudi, x990 pa ni na zalogi. Je x950BT veliko slabša, ali se razlika ne pozna?

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Pa si snel official multires data.zip za primo 1.1 ali uporabljaš modificirano verzijo 800x480, ki je bila na voljo že pred izzidom uradne multires verzije? Mogoče so skinerji kaj zahebali v kodi, in posledično zaradi tega ne prikazuje višine. Probaj še z uradno verzijo, če še nisi...

Uradna verzija, nobenih skinov

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
@AIDS
ne priporočam nalagat večih dem datotek v content, ker bodo vsi v uporabi in se ti bodo prekrivali. To bo rahel šok za CPU in RAM
smile-1.gif

@Stinger
X950BT ima še modri zob, 990 ima malenkost boljši CPU..

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.