Evo danes sem imel priliko stestirat Wayteq z naloženo navigacijo SYGIC...
Realno in nevtralno povedano je tole katastrofa od navigacije...Res če bi prej vedel nebi ga sploh nalagal ampak bi se raj posvetil kateri drugi ker tole je apsolutno porazno...To se pravi prednaložen navigacijski sistem SYGIC na WAYTEQ-u je škoda besed...Pred 5-6 leti sem na CarPc-ju imel naložen Garmin iz kamene dobe s starejšo AdriaRoute mapami in se Sygic lahko skrije pred njim...Ne kaže nobenih stavb,hiš,NIČESAR...Ene bedne črte,probal nastavljat vsakega Boga pa še kr nč...Pri "Kamenem" Garminu lepo riše najte (kocke),omejitve so bile za tiste čase zelo točne...Druga stvar ki je zelo moteča pri tej navigaciji je (ne vem ali je do naprave ki lovi satelite ali programa)----Ne kaže točno pozicijo...Vozil sem se od Celja-Prebols-Mozirje-Nazarje...Enih 5s kr trikotnik stoji NA MESTU,pol pa se kr za par metrov pomakne pozicija...Mislim ???...Druga napaka je OMEJITEV hitrosti---Peljem se mimo znakov 40,60 al 50km/h men pa kaže omejitev 90Km/h...Zapeljem se izven naselja men kaže 70km/h in mi piska da sem prehiter...Skratka ni to navigacija ki bi bila za pohvalit čeprav jo mnogi kujejo v zvezde...Če bi se na tole zanašu bi debelo plaču kazni zagotovo.Zdj al sm jst tok nesposoben da jo usposobim,al nimam novih map,al nastavitev-čeprav je zadeva NOVA...Skratka najrajš bi vse zbrisu pa si naložu Garmina in imel normalno zanesljivo navigacijo kokr sm jo meu prejšnjih 5 let preden mi je CarPc crknu...Zdj lahko vzamete ta post kokr čte,jaz sem izrazu svoje mnenje in res mi je žau da sem se odločil za tole navigacijo...