Glede povezave s PC-jem - ja to je včasih problem (opažam tudi pri sebi), da ne vzpostavi povezave z PC-jem. Kolikor sem jaz malo potestiral, imam občutek, da naprava ne dobi dolj močnega napajanja skozi USB, zato prekinja ali celo ne vzpostavi povezavo. To se vidi četudi imaš vzpostavljeno povezavo, tista lučka na napravi utripa in menjava "razpoloženje" (rdeča-zelena). To se ponavadi dogaja, kadar napravo priklopimo na USB razdelilec, torej, če ni direktno priklopljena v USB hub na PC-ju. To se verjetno še bolj odraža, če se priklopi na prenosnik, ki verjetno oddaja še manj izhodne moči in kadar je naprava prižgana le ta seveda v real timu porablja več energije, kot jo dejansko prejema. To verjetno pojasnjuje vzrok, da je WayteQ napravo praktično nemogoče do konca napolnit preko USB-ja. Vsaj take so bile moje izkušnje z x990, zato predlagam dokup originalnega polnilca.
Glede posodobitve Sygic Aure pa je edina opcija uradna posodobitev pri pooblaščenemu prodajalcu. Glede novosti Prima pa najdeš v temi iGO novosti.
ps. Primo za Android ne obstaja. Če rabiš dobro iGO verzijo za svoj telefon, pošlji ZS.