WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

trije

Zelenc'
19. jan 2012
4
0
1
bocco...Hvala za odgovor!

Janch ali lahko še meni pošlješ PRIMO navigacijo.Nabavil sem WayteQ X960BT.
Hvala!

Nazadnje uredil moderator:

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
@trije - sicer ne vem, zakaj so te dali pod spam, videl sem še tvojo zahvalo - potem pa je že bilo spam
smile-1.gif

Upam, da boš zadovoljen z navigacijo X960BT kot sem zadovoljen tudi sam
smile-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
10.gif

Te javne prošnje za nelegalne programe (Primo, zemljevidi itd...) so že malo presegle mejo dobrega okusa. Sem že v eni drugi temi napisal, da bodo vse takšne javne prošnje odslej takoj kantirane in ignorirane, večkratni kršitelji pa sankcionirani. Gre namreč za jasno politiko in pravila foruma, katerih prosim, da se v bodoče držite. Vsakemu, ki s pravili ni seznanjen, priporočam tole branje: https://www.alter.si/tabla/pogojiSodelovanja.phphttps://www.alter.si/tabla/pogojiSodelovanja.php[/COLOR]

Mislim, da se da določene zadeve rešiti na bolj diskreten način, kot je recimo ZS (zasebno sporočilo) ne pa javno vsi po dolgem in počez. To opozorilo je dobronamerno in nikakor ni plod kakšnih mojih frustracij. Spoštujmo pravila, malce smo se namreč "opustili", priznam, tudi z mano vred.
stupid-1.gif

trije

Zelenc'
19. jan 2012
4
0
1
Dobr je tale z gorjačo...nisem vedu za to in se ti opravičujem.
Vseeno hvala za uporabno branje na forumu.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Kakšna je razlika med staro in novo verzijo Primo-ta? Janch, ti si kao majter tuki....
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

tommaazz

Zelenc'
15. jan 2012
15
0
1
Evo jutri bi naj dobil navigacijo
cheer.gif
, upam da je vidljivost pri soncu ok, je? Kajti malo me skrbi, ker imam panoramsko streho in upam da ni preslaba vidljivost na soncu...

tommaazz

Zelenc'
15. jan 2012
15
0
1
ammm...kdo ve kako si naj vrnem nazaj taskbar v windowsih? Namreč dal sem si auto hide zdj pa ne morem več nazaj naštimat ker se mi ne prikaže več, ...
redface-1.gif

Slevin

Pripravnik
11. nov 2011
65
0
6
Kranj
Men se je isto enkrat to naredilo in zdaj ne vem točno kako sem to rešil. Na namizju sem dobil nekako tipkovnico (sem pomojem kliknil da ustvarim novo mapo potem pa da popravim ime mape) in nato na tipkovnici klikneš tipko win-key (mislim da se ji tako reče) nato se ti odpre start meni in avtomatski celi taskbar. Z daljšim klikom na vrstico se ti bodo odprle možnosti, klikneš Lastnosti "Propretis" in nazaj odštikliraš Avto-hide".

Upam da sem pravilno napisal postopek in da ti bo v pomoč.

Lp.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Desni klik na Start in potem Lastnosti "Propertis". Tam imaš dva zavihka, v enem je kljukica za auto hide.

Slevin

Pripravnik
11. nov 2011
65
0
6
Kranj
Problem je k se mu ne pokaže...pa kokr kol se približeval spodnjem robu
smile-1.gif
. Naj proba po tem postopku ki sem mu ga napisal pa naj javi.

tommaazz

Zelenc'
15. jan 2012
15
0
1
U hvala bom probal, ampak to bo to, tk da mislim da bi moralo delovati. Kk se nisem spomnil OMG
redface-1.gif
Bom javil ko pridem domov in sprobam.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
če pa nikakor ne bo šlo, pa imaš v skrajni sili rešitev, ki ti povrne napravo v tovarniško stanje - ponovna namestitev ROM-a. To je sicer radikalen ukrep, je pa učinkovit in predvsem zelo enostaven!
smile-1.gif

tommaazz

Zelenc'
15. jan 2012
15
0
1
Evo sem naredil tako kot je Slevin napisal in deluje, tako da hvala Slevin!
cheer.gif
Očitno je to en majhen bug.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Je že kdo testiral, če je možno na modelih, ki imajo BT, le tega uporobiti za povezavo na BT avtoinštalacijo. Se pravi, da ne bi preko BT povezal telefona na navigacijo, temveč bi navigacijo povezal na prostoročno BT inštalacijo, ki je v avtu, tako da bi glasovno vodenje slišal preko avtoradia. Vem, da je zato namenjen FM transmitter, vendar to ni najbolša opcija, preko BT bi pa morda celo delovalo tako, da bi glasovni ukazi prekinjali glasbo, ki se predvaja na avtoradiu.

tommaazz

Zelenc'
15. jan 2012
15
0
1
Jp o tem sem js tudi razmišljal sam še nisem sprobal. Ko bom imel čas bom tudi to probal, me zanima če bi tako delala tudi glasba na navigaciji...

Nazadnje urejeno:

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Če tako navigacija kot inštalacija v avtu podpirata A2DP, bi bilo vrjetno tudi za glasbo OK, drugače pa bo kvaliteta bolj slaba. No seveda je najprej treba sporbat, ce je sploh mozna taksna povezava, tako da ce ti kaj rata, porocaj.

EDIT: Malo sem se brskal po internetu in ugotovil, da A2DP BT Audio Driver za Win CE platformo ocitno obstaja. Vprasanje sicer, ce je na konkretnih napravah vkljucen oziroma kako je skonfiguriran, vendar moznosti, da bo to delovalo vsekakor so. Ko bo malo vec casa bo treba eno napravo dobit v roke in se malo poigrat.

EDIT 2: Evo se malo vec na to temo. Vse skupaj izgleda obetavno. A2DP naj bi bil ravno v ta nemen implimentiran v Windows Embedded NavReady PNDjih, tako da res preostane le se test na konkretni napravi . (Hudic je to, ko se je treba ucit za izpite, pa je v glavi kar naenkrat kup drugih idej ...
smile-1.gif
).

Nazadnje urejeno: