WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Citat:
Uporabnik Seratna pravi:
Dobil WAYTEQ X950-HD in z pomočjo Jancha (Hvala Janch) zadevo usposobil, deluje bp, v sončnem vremenu display ni dobro viden, no, to me ne moti, mogoče bi moral kak drugi skin uporabiti, v glavnem poslušam babo, ki me vodi in opozarja, ja, je pa nekam tiha ta moja gospodična, prej pri Becker-ju se je to gospodično slišalo po celem avtobusi, res sem malo gluh ampak sedaj na Waytequ ni ravno glasna, moram dobro napeti ušesa na razdalji 40 cm od ušes med vožnjo, da jo slišim, ima kdo kako rešitev iz izkušenj.
Kar se tice displaya, mu ni pomoci, se v soncnem vremenu res skoraj nic ne vidi. Vsaj pri x960BT je tako, pa ima enak zaslon. Ravno zaradi tega pa jaz vsakemu predlagam nakup x850, ker tam tega problema ni. Je pa to skoda, ker bi tudi sam raje imel vecji zaslon.

-off: BTW, v ponedeljek pricakujem Wayteq-ov telefon ZTE Libra, ima kdo kaksne izkusnje, priporocila glede tega? Upam, da me bo tudi telefon tako pozitivno presenetil, kot me je navigacija.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali misliš da bo dovolj zmogljiv: Procesor: Qualcomm MSM 7227-1, 600 MHz , Za poganjanje android 2.2.2 ? Wayteq-ov telefon ZTE Libra

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
nimam pojma, bom videl. Ce je nalozen Android, bi verjetno moral biti dovolj zmogljiv. Nisem pa sploh nikoli gledal zahtev za Android. Mislis da ne bo ravno dober nakup? Prav ugodna cena tudi ni, ce ne bo kvalitete...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ne vem kakšne so zahteve za android .Zato sprašujem .Ko smo dobili na tušu testni huawei x5 ima proc 800 mhz .Ne vem ,zato tudi sprašujem .

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
A misliš, da bi proizvajalec dajal Android OS na telefon, če le ta nebi bil dovolj sistemsko zmogljiv? To bi bil pa epic fail
smile-1.gif

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
tudi jaz mislim, da si proizvajalec ne sme privoscit tega... bom sporocil obcutke
smile-1.gif
bo pa to moj prvi Android, tako da bom malo rabil da se ga navadim. Bomo vec o tem telefonu, ko bom kaj vec vedel in v kaksni drugi temi, kamor spada.

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
@Janch
Ja, to sem prebral, da nekaj štrajka pri spanju, sam nisem vedel, da je to spanje.
Drugače pa moj prejšnji FW (tisti, ki ni imel igre Snake gor) ni delal težav s tem-se je normalno nazaj prebudil. Tako da če ima kdo te datoteke?

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Pravim, da sem navigacijo odklopil iz štroma, se je lepo ugasnila po 10 sec, ko pa sem jo priklopil, pa se je lepo nazaj vžgala. Verjetno je to spanje, ker se je takoj nazaj prebudla.

panda

Zelenc'
19. sep 2011
3
0
1
Življo, fantje! Zelo ste me navdušili nad to WayteQ x960bt napravo. Čisto malo mi manjka do naročila, in sicer me samo še zanima, če je namestitev programske opreme in kartografije zahtevna (tisto, kar dobivate na ZS). Sicer nisem zasledila, da bi imel kdo s tem probleme, ampak vseeno raje vprašam, kot pa potem pri inštaliranju živce zgubljam. Nisem ravno računalničar
wink-1.gif

Hvala!

infecti

Zelenc'
11. sep 2011
6
0
1
Prejšnji teden sem nabavil x960BT, lepo namestil primota in mape (samo skopiraš na Wayteqa, nič inštalacije), naprava mi je všeč, lepo deluje, vse skupaj je lepše in preglednejše od Garmina, naslov imaš hitreje not, ... edino ena stvar me moti: fm transmitter šumi oz. piska, ko je vklopljen in to dovolj moteče, da ga ne morem uporabljati in imam potem vklopljen zvočnik v Waytequ. Frekvenca, ki jo imam izbrano, je prosta in na isti deluje MP3 player (jasno, ne istočasno), ki pa ima perfekten in jasen zvok.
Se da kaj narediti? Je to tovarniška napaka ali "feature" ?

panda

Zelenc'
19. sep 2011
3
0
1
@ Nejc_L, infecti
Ok, če pravita, da je tako enostavno, potem pa zadevo jutri naročim. Zdaj bi pa samo še prosila Jancha za tisto slavno ZS
smile-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Evo, imaš ZS! Kje boš še našla tak forum, da dobiš vso pomoč, še preden jo dejansko potrebuješ? O.K. recimo, da imaš manjše privilegije, ker si pač Ž.
smile-1.gif

roza.gif

Nazadnje urejeno:

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Verjetno si poskusil še na kakšni drugi frekvenci? Preveri še nastavitev zvoka - poskusi zmanjšati ali povečati jakost zvoka - imaš več različnih nastavitev, posebej za glasbo, vodenje, itd.
Poskusi poiskati čimbolj nevtralno frekvenco. Določen šum seveda ostaja, vendar ne bi smel biti preveč moteč - sliši se morda med pavzami.

infecti

Zelenc'
11. sep 2011
6
0
1
Bom poskusil. Iskreno povedano nisem še probal nobene druge frekvence enostavno zato, ker mp3 player deluje brezhibno na isti.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
kje se že naštima, da kaže hitrost?

katere karte so dobre za avstrijo? navteq zadnje ali TA 2010.12?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Kaj si zakompliciral? Brez da kam klikaš ti mora kazat hitrost v sponjem levem kotu (Z ali brez skina). Za Avstrijo osebno priporočam TA. Do sedaj me je vedno vodila brez problemov.