WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.477
840
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ne boš verjel, včasih zna tudi na morju bit dolgcajt, sploh po kosilu
tongue-1.gif

še zanimivost, da ne bo preveč ofttopica: Primo me je popolnoma brez napake in povsem logično vodil do destinacije (Pag) in celo na 10 min natančno izračunal čas prihoda. Seveda logično gledano samo do trajekta, na poti pa ni bilo zastojev. Topmap 2010.03!

Nazadnje urejeno:

zk12

Zelenc'
18. jul 2011
2
0
1
Ljubljana
Pozdravljeni,

Sem novinec na forumu in od danes ponosni lastnik WayteQ x960bt.
Prosil bi za navodilo kako se namesti Primo 1.2.

Hvala!

gatite

Zelenc'
19. jul 2011
5
0
1
Živjo,

imam navigacijo Wayteq x-950HD in naložil sem IgoPrimo 1.2. Po navodilih, ki sem jih našel tu gor sem potem ko sem pač skopiral celoten igoprimo na napravo. Nato sem v navpath določil pot... in dal tam tudi kljukico da se vedno zažene...

Sedaj pa problem, ne morem več v napravo, kar koli naredim vedno zažene igo, do menija od naprave pa nikakor ne morem... kako to rešim?

Hvala.

zk12

Zelenc'
18. jul 2011
2
0
1
Ljubljana
Delaaa!!!!! Janch najlepša hvala za pomoč. Se grem takoj zdaj še malo po obvoznici vozit in Katjo poslušat za test.
smile-1.gif
)))

Lep pozdrav na Pag!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.477
840
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik gatite pravi:
.....Sedaj pa problem, ne morem več v napravo, kar koli naredim vedno zažene igo, do menija od naprave pa nikakor ne morem... kako to rešim?

Hvala.

Simpl!
Ko stisneš na ikono za izhod iz Prima, izberi opcijo "pomanjšaj", potem te bo normalno vrglo v osnovni meni, kjer lahko izklopiš samodejni zagon navigacije.
grims-1.gif

kva123

Pripravnik
24. dec 2010
198
0
16
Pozdrav vsem. Navigacija Nomad me je začela malo zezat in sem naročil Wayteq 960BT z anteno TMC. Da se ne bi lovil pri instalaciji in pisanju sys. datoteke bi prosil za navodila kako instalirati Primo program. Imam že Primo za Wayteq. Na Nomadu mi je solidno delala verzija 1.1.

gatite

Zelenc'
19. jul 2011
5
0
1
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
Uporabnik gatite pravi:
.....Sedaj pa problem, ne morem več v napravo, kar koli naredim vedno zažene igo, do menija od naprave pa nikakor ne morem... kako to rešim?

Hvala.

Simpl!
Ko stisneš na ikono za izhod iz Prima, izberi opcijo "pomanjšaj", potem te bo normalno vrglo v osnovni meni, kjer lahko izklopiš samodejni zagon navigacije.
grims-1.gif

Tega gumba ne najdem, ko stisnem rdeči gumb spodaj levo za "kao" izklop me vpraša: Ali ste prepričani, da želite zapreti program? In sta možnosti samo izhod in prekliči...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.477
840
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Pa lahko povežeš napravo in PC? Torej lahko vidiš vsebino? Če da, potem je najmanjši problem in imaš 2 opciji:

1. Samo spremeni naziv mape Primo v recimo Primo 1.2 in potem ti naprava več ne bo našla zagonskega fajla, in se ti ne bo več zagnala. Potem spet samo preko NAV PATH pokaži pot do programa in seveda izključi samodejni zagon.

2. Odpri datoteko sys.txt ki je v mapi primo in vanjo dodaj vrstico:

[interface]
show_minimize=1

shrani spremembe in potem boš ob izhodu iz programa imel še eno opcijo "pomanjšaj".

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Če imaš Primo instaliran na spominski kartici enostavno vzemi kartico iz naprave in startaj brez kartice.

gatite

Zelenc'
19. jul 2011
5
0
1
Mater ste carji, svaka čast... Naredil sem oba koraka kot je napisal Janc, prvo sem preimenoval mapo, nato pa sem dodal še tisto za pomanjšat. Dela... zakon...

Navigacijo imam naloženo na napravi, kartice sploh še nimam..
Ali ima naprava kakšne omejitve glede velikosti kartice, ali lahko kupim 8GB kartico, ali to podpira?

Hvala.

esid

Pripravnik
4. jan 2008
34
0
6
ravnokar sem se vrnil iz Korzike....
990ka je funkcionirala u piko. Čez italijo je TMC prišparal en kup časa in živcev zaradi umikanja zastojem...
na korziki ga je malo basala ovinkasta in počasna cesta ker je pot skalkuliral na cca 10 minut, vendar se zaradi povprečne hitrosi 25kmh/uro pot bistveno podaljša (omejitev je bila 90). ampak to ni težava navigacije,.... Poti, potke in kolovozi so bili vsi včrtani. z mesti se je odlično spopadal
smile-1.gif
dodatno sem mu iz POIplaza vnesel še radarje in kampe tako da smo imeli pot skoraj brezskrbno...

zmotili sta me samo dve stvari (janch poslušaj... oz. beri
wink-1.gif
)

- IGO mi je kazal vse radarje... tudi tiste ki so bili ob cesti (ne na moji poti ampak še vse okoli) želel bi da kaže samo tiste ki so na začrtani poti...

- IGO se ob vsakem odvzemu kontakta želi odklopit (pokaže menu) in če slučajno ne klikneš prekliči se ugasne naprava... potem pa reset... in to vsakič ko se samo malo ustaviš....

upam da se da rešit...

lp

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.477
840
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Prvi problem je rešljiv, spet z določenim vpisom v sys...ampak si me našel, trenutno se ne spomnim.
crazy1.gif
Bom pobrskal po arhivu..

Drugi problem pa je delno rešljiv in sicer, daj v sys:

[power]
skip_suspend_process=1
skip_resume_process=1
skip_suspend_process_all=1
skip_resume_process_all=1

pa se ti NE BO samodejno izklopil in ne bo rabil nobene tvoje intervencije in bo ostal na napajanju na baterije. Res pa je, da ga moraš potem sam izklopit in rezultat bo isti --> če nimaš navigacije na SD, potem se ti resetira. Če jo daš v spanje je ne boš več mogel zbudit, razen z resetom..to je pa znan bug x990 in rešitve še žal ni. Rabimo nov firmware, ki bi to napako potencialno lahko odpravil!