WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Ivan7

Zelenc'
5. avg 2008
20
0
1
sem danes sprobal navigacijo na cesti in moram rečt, da ni neke razlike od prej, očitno tako pač je.Sem preveč primerjal z Garmin 1390 napravo, ki dela na linox platformi in je kar se tiče odzivnosti hitrejša, kar se pa tiče vmesnika pa žalost vs.Primo.
Tako da ostajam na Primo ker ker je bolj dinamičen, si lahko kaj po svoje nastaviš.

Sem pa delal promerjavo izračunov poti v različne kraje v tujini, Nemčija, Italija Garmin vs.Primo in Primo kar se tiče točnosti razdalje v km apsolutno zmaga seveda najnovejše karte na obeh napravah - Garmin vedno izračuna premalo km in posledično krajši čas - kar seveda ne pomeni da ne bi pripeljal do cilja.
Janchu pa še enkrat hvala za nesebično pomoč, ker je res človek na mestu - ne vpraša kdo si kaj si preprosto pomaga in to ne čez teden dni - takoj - kapo dol!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.554
1.757
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
ksz...
Glede na to, da Janch odhaja na več kot zaslužen dopust, me je pooblastil, da namesto njega skrbim za forum!!! Ampak, zapomnite si, ne bom tako toleranten kot on! Forum bom vodil s trdo roko, vsako spamanje, sploh pa žaljenje, bom najostreje sankcioniral!!! Prav tako ne bom trpel neumnih vprašanj, na katera mi je izpod časti odgovarjati zaradi slaboumnosti le teh, saj glede na to, da sem zelo izkušen uporabnik x990, bi bil lahko doktor ali magister navigacij Wayteq x990! Zahtevam tudi, da me nazivate z dr. Car navigacij! Jasno vsem?

Če verjamete ali resno jemljete zgornje pisanje, se posvetujte z zdravnikom ali psihiatrom!!!

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
Rabim pomoč

Imam Wayteq 960 bt imam pa sledeč problem ker ni je tamal skoz prbiju igrice in hodu v winse sem jst kot pameten fotr sedu za vikend na plaži in se igral z navigacijo in si reku da moram to zaklent sem v winsih naštimal passwoed.
Sedaj pa ne morem not ker se mi odpre windows zahteva geslo nimam pa nikjer tipkovnice kaj narest ima kdo idejo

Hvala

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
kje če resetiram na gunb reset na zadnji strani je isto kot reset na PC Windowsi se na novo zaženejo in hoče imet spet geslo

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.477
840
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Kontaktiraj prodajalca, da ti da firmware za x960 pa boš povozil winse. Bi ti lahko jaz poslal ampak imam ravno za ta model pokvarjen rar file, se ga ne da razpakirat...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.554
1.757
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Kontaktiraj prodajalca, da ti da firmware za x960 pa boš povozil winse. Bi ti lahko jaz poslal ampak imam ravno za ta model pokvarjen rar file, se ga ne da razpakirat...
Boš po dopustu, zdaj pa že pejt enkrat!!!
priden.gif

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Car pravi:
ksz...
Glede na to, da Janch odhaja na več kot zaslužen dopust, me je pooblastil, da namesto njega skrbim za forum!!! Ampak, zapomnite si, ne bom tako toleranten kot on! Forum bom vodil s trdo roko, vsako spamanje, sploh pa žaljenje, bom najostreje sankcioniral!!! Prav tako ne bom trpel neumnih vprašanj, na katera mi je izpod časti odgovarjati zaradi slaboumnosti le teh, saj glede na to, da sem zelo izkušen uporabnik x990, bi bil lahko doktor ali magister navigacij Wayteq x990! Zahtevam tudi, da me nazivate z dr. Car navigacij! Jasno vsem

Če verjamete ali resno jemljete zgornje pisanje, se posvetujte z zdravnikom ali psihiatrom!!!

Bubne i ostane živ.
priden.gif

Nazadnje urejeno:

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Vesela novica: Wayteq X960BT in X950 - ponovno na zalogi

Nazadnje urejeno:

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Hja zanimivo. Janch (po Carovi trditvi) na dopust, Car ga zamenja in zagrozi forumašem - in na forumu je red, mir in tišinnnnaaaa, nobenih problemov. Bravo CAAAAAAARRRRRRRRRRRR.................
Strah je le STRAH.

Nazadnje urejeno:

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Hja zanimivo. Janch (po Carovi trditvi) na dopust, Car ga zamenja in zagrozi forumašem - in na forumu je red, mir in tišinnnnaaaa, nobenih problemov. Bravo CAAAAAAARRRRRRRRRRRR.................
Strah je le STRAH.

Ups se opravičujem g. dr. Car...
confused-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.554
1.757
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Strah je le STRAH.

Ups se opravičujem g. dr. Car...
confused-1.gif
Sem že mislil ukrepati...
10.gif

Joan

Zelenc'
5. sep 2007
25
0
1
Evo, še eno vprašanje, a se da kje povečati glasnost opozarjanja na cestne kamere, razen splošnega dviga glasnosti. Tisti pik, pik zna biti malo premil ob avtoradiu, na zaslon pa ne gledam ves čas...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.477
840
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Saj si lahko daš generalno glasnost na ful, glasnost vodenja pač sorazmerno zmanjšaš, po potrebi. Sicer pa še bolje: GJ-AK skin za Prima 1.2 ti razširi obzorja!

ps: CAR, uradno si razrešen dolžnosti! Baje, da je zaradi tebe zelo padla prodaja WayteQ naprav
evil.gif