Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Potem dodaj še ase na desnem, ki namenoma zapirajo ozr. preprečujejo vključitev na desnega na mestu zožitve.
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
kakšen ponos?? se teb kisa??
Ne vem zakaj bi bil jaz užaljen zaradi tvojih razlogov.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zal je tako da zivim v sloveniji. Razlogov ne bom pisal, ker bos uzaljen.
Zato, ker se iz notranjega pasu ne sme ven zavit. Vsaj tako so mene nekoč učili.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Žal je tako, da tukaj z levega pasu ne smeš iz rondoja.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
enkrat bom mačka namočenega v Jupol spustil čez šipo in bom tukaj narisal polno črto.
Sem že nekajkrat izpadel največji norec, ker sem z levega pasu zavijal iz rondoja.
vsaj že dve leti na to opozarjam/o pa očitno še niso našli sredstev za tega mačka in kilo barve.
če se nekdo ne zna razvrščat po rondojih in obvoznicah, naj se drži smartinske in dunajske ceste.
Zakaj že?
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Potem dodaj še ase na desnem, ki namenoma zapirajo ozr. preprečujejo vključitev na desnega na mestu zožitve.
Ne vem kdaj boste dojeli da si ceste ne lastite in dokler se najdejo taki asi, ki pricakujete, da vas mora vsak spustit v kolono, do takrat se bo vedno nasel nekdo, ki se mu bo zdelo zaman take bedake spuscat predse. Je tezko pozret ponos in se postavit v vrsto 200m prej, pa pac vozit v koloni?
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Zato, ker se iz notranjega pasu ne sme ven zavit. Vsaj tako so mene nekoč učili.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Uporabnik Hanzi pravi:
enkrat bom mačka namočenega v Jupol spustil čez šipo in bom tukaj narisal polno črto.
Sem že nekajkrat izpadel največji norec, ker sem z levega pasu zavijal iz rondoja.
vsaj že dve leti na to opozarjam/o pa očitno še niso našli sredstev za tega mačka in kilo barve.
če se nekdo ne zna razvrščat po rondojih in obvoznicah, naj se drži smartinske in dunajske ceste.
Zakaj že?
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zakaj že?
Pa so takrat že obstajali rondoji oziroma dvopasovne ceste(v eno smer) ?Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Zato, ker se iz notranjega pasu ne sme ven zavit. Vsaj tako so mene nekoč učili.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zakaj že?
Zakon pa sedaj pravi drugače.
Po tvoji logiki bi se "ta starejši" še kar vozili 60 km/h v naselju, ker "so jih takrat tako učili".
Ups - očitno jih kar nekaj uporablja tvojo logiko.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Debilna gor ali dol, polna črta bi mogla bit zate zid. Ker vas je pa tričetrt na cesti znalcev (beri sralcev) je pa to tako. In še avtomagazinovec. Fino. Tok da vem kako resno jemat vaša pametovanja okol tega, kako je treba vozit.
Japajade, zid, ki na koncu pospeševalnega pasu ustavijo, če se jim do tam ne znese vključit. Ker je polna črta.
Si pa dal primerjavo. Kolikor se spomnim so nas v avtošoli učili, da če ti ne znese se moraš peljat naprej po odstavnem. Nekaj drugega so nas učili od polnih črt na Tomačevskem rondoju.
Mogoče bi te moral pa avtomagazin poslat obnovit znanje, ker očitno nisi zrel za volan, kaj šele, da bi ljudem pamet solil po revijah. Mogoče pa pišem na uredništvo in prilimam linke do tvojih cvetk.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Debilna gor ali dol, polna črta bi mogla bit zate zid. Ker vas je pa tričetrt na cesti znalcev (beri sralcev) je pa to tako. In še avtomagazinovec. Fino. Tok da vem kako resno jemat vaša pametovanja okol tega, kako je treba vozit.
Japajade, zid, ki na koncu pospeševalnega pasu ustavijo, če se jim do tam ne znese vključit. Ker je polna črta.
Si pa dal primerjavo. Kolikor se spomnim so nas v avtošoli učili, da če ti ne znese se moraš peljat naprej po odstavnem. Nekaj drugega so nas učili od polnih črt na Tomačevskem rondoju.
Mogoče bi te moral pa avtomagazin poslat obnovit znanje, ker očitno nisi zrel za volan, kaj šele, da bi ljudem pamet solil po revijah. Mogoče pa pišem na uredništvo in prilimam linke do tvojih cvetk.
Ti kar. Bom uredniku pokazal, se bova skupaj smejala...