Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Totalna bedarija. Sedaj bojo dolenci pač čez polno vozili dol... Naslednji izvoz da prideš do dolenjke oz da prideš nazaj za kočevje porabiš totalno preveč časa, da omejitve 40 ne omenjam...
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Včeraj zvečer ni bilo postavljeno nič.
Opozorilo pred izvozom Šmarje Sap je blinkalo, iz smeri Dolenjske pa so šli trije pred menoj neovirano na izvoz Rudnik. En z nemškimi tablicami in dva naša.
Citat:
Na ljubljanski obvoznici bomo danes popoldan na razcepu Malence (stičišču vzhodne in južne obvoznice) začasno spremenili prometno ureditev v popoldanski konici, med 15. in 18. Uro
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
.. Res pa, da je ze pri Grosupljem opozorilna tabla, da je izvoz Rudnik zaprt... In gredo taki lahko dol ze na izvoz Smarje ...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa to že skoz pišem in sprašujem.... koliko nesreč se je zgodilo zaradi padalcev ki smo občasno uleteli čez polno črto direkt na dolenjski vozni pas?
Nekaj strani nazaj sem objavil tiste podatke katere sem jaz našel.
POnavljam sliko iz moje objave 20.6.
Na tej sliki je razvidno da na problematičnem odseku kjer smo skakali direkt na vozni pas ni bilo NOBENE nesreče z vsaj lažjo telesno poškodbo.
Se pravi se močno praskamo tam kjer nas ne srbi.... kako slovensko
Je na tistem linku, ki sem ga objavil (sem policijo povprašla za podatke). Mogoče ena lani (v SLO prometni "statistiki" ni uporabnih vzrokov". Brez hujših posledic.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa to že skoz pišem in sprašujem.... koliko nesreč se je zgodilo zaradi padalcev ki smo občasno uleteli čez polno črto direkt na dolenjski vozni pas?
Nekaj strani nazaj sem objavil tiste podatke katere sem jaz našel.
POnavljam sliko iz moje objave 20.6.
Na tej sliki je razvidno da na problematičnem odseku kjer smo skakali direkt na vozni pas ni bilo NOBENE nesreče z vsaj lažjo telesno poškodbo.
Se pravi se močno praskamo tam kjer nas ne srbi.... kako slovensko
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se pravi tudi lani ni bilo nic dramaticnega na mestu kolickov.