VW goljufal pri emisijah NOx v US

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.543
432
83
kolega ima avto, kupljen pri preprodajalcu v SLO, avto je iz Italije.
do danes ni dobil nobenega poziva

v kolikor ga ne dobi, tudi ne morejo od njega nič zahtevati na tehničnem, saj živi 10 let pred leseno žlico in prvič sliši za kak vpoklic
evil.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Če ne bi bilo ZDA bi itak še vedno uživali v smogu, ker do tega škandala ne bi prišlo, v EU vse ostane skrito pod mizo. Britanci so se že spametovali.

Citat:
Uporabnik stop pravi:
Kaj potem kupiti kot alternativa golfu 7 ?

A nešteto ostalih modelov drugih firm je premalo izbire? Al more prav izgledati tako škatlasto kot golf?

Nazadnje urejeno:

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
... sem gledal aurisa ... samo kaj ko se ne bom z njim nikoli peljal tako kot z golfom.... ne rečem za po mestu za penzionerja ali žensko... če pa imaš reginalno cesto z ovinki pa mislim da golf nima konkurence ( dobro ima focusa samo, ki pa ima druge manjke)

golf je še vedno najbolj uravnotežen avto

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Mene pa Golf ne prepriča... ne rečem da me Auris, vendar me golf VII definitivno ne. Premalo avta za preveč denarja.

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Vsak avto je kompromis nečesa, če si se odločil da je Golf zate najboljši kompromis potem ne sprašuj kaj je alternativa. Enako je z vsemi testi za bilo katero stvar, metodologijo testa se da prilagoditi določenemu produktu in jasno ta produkt potem zmaga.

Z vsakim avtom se da voziti bistveno hitreje od povprečnega voznika, ne vem od kje tebi ideje da so razlike tako ogromne, da bi bil nek avto samo za penzionerje in ženske. Pa vse kaže da si še slabo informiran, saj je bil novi Focus kritiziran zaradi lege na cesti.

Najbolje je iti na testno vožnjo, novinarjem glede subjektivnih ocen ni za zaupat.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Sem danes zvedel, da mora biti popravek nujno narejen. Ne moreš reči, da ti ga ne naredijo.
Je pa rekel, da je do sedaj že nekaj posodobitev naredil, in da se ni še nobena stranka pritožila.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
105 so bli Euro 5 ja, z izjemo BlueMotion modela če se ne motim. Če je Euro 6 potem je ok.

kamerad

Zelenc'
11. jan 2009
26
0
1
dežela cvička
Citat:
Uporabnik Jeri pravi:
Sem danes zvedel, da mora biti popravek nujno narejen. Ne moreš reči, da ti ga ne naredijo.
Je pa rekel, da je do sedaj že nekaj posodobitev naredil, in da se ni še nobena stranka pritožila.

Kje si zvedel?? Nisem nikjer zasledil,in če ne ???

LP

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Citat:
Uporabnik stop pravi:
... sem gledal aurisa ... samo kaj ko se ne bom z njim nikoli peljal tako kot z golfom.... ne rečem za po mestu za penzionerja ali žensko... če pa imaš reginalno cesto z ovinki pa mislim da golf nima konkurence ( dobro ima focusa samo, ki pa ima druge manjke)

golf je še vedno najbolj uravnotežen avto

Zakaj?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
pa dobiš te avte ki si jih naštel za 19 jurjev ali manj?

bom poskušal nahitro našteti prednosti ki jih sam vidim: lega na cesti, elegantna minimalistična zunanjost in notranjost, ergonomija tudi za kakšnega večjega voznika, najboljši pleh, najboljši motorji performance / poraba, avta se lahko znebiš kadar koli če ti ni več všeč verjetno najmanjša izguba vrednosti, ugodnost in dostopnost servisov