Citat:
Uporabnik stop pravi:
kje piše točno ali je motor euro 5 ali 6 ?
V homologacijskem kartončku.
Citat:
Uporabnik stop pravi:
kje piše točno ali je motor euro 5 ali 6 ?
Citat:
Uporabnik stop pravi:
pa dobiš te avte ki si jih naštel za 19 jurjev ali manj?
bom poskušal nahitro našteti prednosti ki jih sam vidim: lega na cesti, elegantna minimalistična zunanjost in notranjost, ergonomija tudi za kakšnega večjega voznika, najboljši pleh, najboljši motorji performance / poraba, avta se lahko znebiš kadar koli če ti ni več všeč verjetno najmanjša izguba vrednosti, ugodnost in dostopnost servisov
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Kaj potem kupiti kot alternativa golfu 7 ?
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Kaj potem kupiti kot alternativa golfu 7 ?
Honda Civic?
Citat:
Uporabnik stop pravi:
v bistvu me fejst boli da mi lažejo...prav tako nimam dobrega občutka... pa vendar ne najdem toliko boljše alternative za takšen avto...
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik stop pravi:
v bistvu me fejst boli da mi lažejo...prav tako nimam dobrega občutka... pa vendar ne najdem toliko boljše alternative za takšen avto...
Mislim da nobena znamka realno ni brez slame na glavi. Recimo Toyote ki se nekaj opevajo v tej temi imajo potencialno morilske airbage, pa ni videti, da bi lastnike to karkoli motilo. Raje se obremenjujejo s VW škandalom.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Alternativa? Recimo Mazda 3. Da vidim, kaj te pri Mazdi moti...
Me moti, samo moj avto ni med affected. Na srečo.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Me ne moti, predvidevam, da tebe pri Toyoti prav tako ne?
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Sem kje napisal, da je precenjen? Napisal sem, da obstajajo alternative... Drugače pa, najbolje prodajan model je (še vedno) Toyota Corolla. Morda pa je boljša od Golfa