Tega ne štekam ...Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Cel svet je na bencinu. In ti misliš, da če se boste dizel fanatiki presedlali na benz, kjer je že večina sveta, da bo drama? Ne bo je.
Lej, nekateri ne jemljemo stvari kot osebno tragedijo. Kje sem pisal, da sem diesel fanatik? Ali sem kje pisal, da vozim diesla ali samo diesla? Si CIA, da se ti zdi, da o vsakem posamezniku vse veš? Pobič, malo si preteral z osebno noto, če ti že lahko oprostim, da osnov ekonomije nimaš v zavesti. Fanatik je tisti, ki drugim dirigira, kaj je prav.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:Cel svet je na bencinu. In ti misliš, da če se boste dizel fanatiki presedlali na benz, kjer je že večina sveta, da bo drama? Ne bo je.
Citat je iz http://blog.motorists.org/the-vw-scandal/Citat:
VW is in hot water because of that. Because it put customers — rather than government — first.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
In kakšne relacije dela z njim? Ker me res zanima ali je pokvarjen ali pa sem približno zadel, kje je keč.Citat:
poraba 1.4 tsi ni zmisljena!
Sem vprasal..daily comuting...AC do 170km/h...pac obicen alter dinamik stayl...nic takega kar überwagen ne bi zmogel
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Taki podatki so malo tako tako. Meni BC kaže all time porabo 4.6 in pa povprečno hitrost 84.6... Kar pomeni zelo nizko porabo in precej visoko hitrost.
Kakor obrnem, bc malo laže amapk dizel mi vseeno pije manj...
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
In kakšne relacije dela z njim? Ker me res zanima ali je pokvarjen ali pa sem približno zadel, kje je keč.Citat:
Sem vprasal..daily comuting...AC do 170km/h...pac obicen alter dinamik stayl...nic takega kar überwagen ne bi zmogel
in kje tanka? kaj tanka? kakovost benza? Tud tooyote z direktnim vbrzigom so leta nazaj full kurle, vsaj za 50 posto več od predpisane porabe, razlog je bil pa slab benz. V tujini so kurle tolk kt je pisalo v knjigici, ker je pač gorivo blo tako kot se spodobi
Citat:
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
in kje tanka? kaj tanka? kakovost benza? Tud tooyote z direktnim vbrzigom so leta nazaj full kurle, vsaj za 50 posto več od predpisane porabe, razlog je bil pa slab benz. V tujini so kurle tolk kt je pisalo v knjigici, ker je pač gorivo blo tako kot se spodobi
Ja najbrž da ma doma lastno vrtino......pa ga uzadi na dvorišču kuhajo v kotlu za šnops
Jaz ne mislim da je kar se aditivov tiče neka blazna razlika med 95 in 100.....sej sta oba Qmax...maxmotion...in nevem kaj še vse super duper
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Glede porabe tsijev.... vozim passata 2.0 tsi letnik 2011 od novega. Povprečna poraba 8.5 l... če se vozim 160 do 180 km/h je 9.5l in ob zelo nežni nogi 7l na sto km.... tako da 14 l je avto za pod nujno za na servis...
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Glede porabe tsijev.... vozim passata 2.0 tsi letnik 2011 od novega. Povprečna poraba 8.5 l... če se vozim 160 do 180 km/h je 9.5l in ob zelo nežni nogi 7l na sto km.... tako da 14 l je avto za pod nujno za na servis...
to mi vsi vemo, razen lastnika/ce
Ne vem zakaj bi bil neverjeten. Če ti flancaš brez da bi dejansko imel izkušnje iz prve roke, jaz pač ne. Če pa ne verjameš pa malo preveri Spritmonitor.....Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Še en neverjeten VW, 2.0 T bencinar, ki ima pri 180 km/h 9,5 porabe.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
No saj hibrid je bencinar. Probal priusa pa hvala, nikdar več s čim takim na avtocesto.