vsi k bi mene na jug

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Za brainiake ...

Je kakor je ... jaz se nikoli ne sekiram za nič, kar drugi govorijo ...

Nekdaj, ko sem bil star 16 let, so celo okoli govorili, da sem eni deco naredil ... sem rekel ... ja itak ... jas sem foter ... si srečen? ...

In ko so zvedli, da ni res, da sem foter ... pa so mi pravli, da sem jim rekel, da sem foter ... in sem jim lepo rekel ... jaz ničesar nisem rekel, vi ste govorili, da sem ...

In če vi pravite, da sem ne vem kaj vse ... pač sem ... samo da ste srečni ...

wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Nekdaj, ko sem bil star 16 let, so celo okoli govorili, da sem eni deco naredil ... sem rekel ... ja itak ... jas sem foter ... si srečen? ...

Citat:
In ko so zvedli, da ni res, da sem foter ... pa so mi pravli, da sem jim rekel, da sem foter ... in sem jim lepo rekel ... jaz ničesar nisem rekel, vi ste govorili, da sem ...
Odloči se zdaj. Si rekel da si foter ali ne.
Drugače pa, ja. Imam 4. stopnjo izobrazbe. Tudi.

Glede na tvoje poste bi človek zlahka sklepal, da še mature nisi naredil. Ali pa blefiraš.
Ti si ena taka prleška Žajfa/Trust/...

Veliko sreče pri študiju arhitekture.
aplauz.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Obnašaš se kot otrok ... verjetno tudi si ...

Ne moreš, da me ne bi pokomentiral, medtem, ko je meni čisto vseeno, če maš doma milijone, ferrarije, helikopterje, letala ... mi dol visi ... En pa ma nekaj, pa ga more cel kup forumašev komentirat ... Prav smešni mi ste
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Obnašaš se kot otrok ... verjetno tudi si ...

Ne moreš, da me ne bi pokomentiral, medtem, ko je meni čisto vseeno, če maš doma milijone, ferrarije, helikopterje, letala ... mi dol visi ... En pa ma nekaj, pa ga more cel kup forumašev komentirat ... Prav smešni mi ste
smile-1.gif

kaj pa maš ti?
babo k ti da enkrat mesečno
babo k ti med predavanji sika

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
se lahko pofočkate kle, pa se domenite kje date za enosmerno karto, vsak.

zna bit, da zberete za kako indonezijo pa da grem jaz to mal bolj na jug, pa da uživam še malj bolj, kot na brdovitom balkanu.

rd vas mam..fu£..

attention_whore.jpg

stricodstrica

Fizikalc
17. dec 2011
140
43
28
Ljudski junak Kramberger je ponujal kilo kruha in liter mleka ter stojišče v živinskem vagonu kar je zelo nehumano.
S stališča človekoljubnosti je sedišče veliko primernejše.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A veš kaj je problem Posavcev? Šatjerci nočejo bit zatu, k'vejo kako jih je buh delu. Dolenjci jih pa za svoje nočemo, mamo že svojih spak zadosti...