VL čefur

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.512
5.708
113
Eh....počaki še mal.....najprej bo njen bratranc pršu za en teden v Lj.......napumpu eno pa si vizo zrihtu....pol bosta 2 sestrični.....teta...nakonc boste pa po tleh spal z celo žlahto do 9ga kolena v stanvanju
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne.,..sam ena pičoka, k se tko mal nos..vozi pasata karavana, je prasička, sam rit ma preveč razvlečeno..je bila opažena. danes s cls.

vse jasen od kje zafnanost. sam k bi jo nasadil, bi pozabila na prefinjenost in i'm so high sindrom.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sam ti si pa res siguren v to, da jedina ne bere alterja...

pa kaj sem takega napisal?

včer gremo po mestu in nas prehiti en dopičnik. sem reku..srce..a ma ta hudičevo dobre noge pa ritko..lej kako ziba..pa prav ona..ja..na levo neki šepa..no..to maš pa prav..res jo neki na levo vleče..lej..peto ma mal zjebano..ne hod naravnost v nulo..no..ampak v postli tega najbrž ne vidiš..pa prav, najbrž res ne.

midva se o teh zadevah pogovarjava. in ta vvz pičoka je..dobra..sam rit ma tko raztegnjeno..k d aje celo maldost sedela na flat sedežioh od jigeca..k v meci in vw ne morš dobit tok raztegnjene riti.
no..zna bit, da ji je on raztegnil rit, pa dal meco pol..kdo ve..mačka mogoče tok prbija nazaj, da on z rokam tišči stran..pa je prišlo do deformacije..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mah..ne razumeš..

faca..huda..sam vidiš un jaz sem neki več pogled.
vrat..k najlepša vratovina, napet, gladek
prsti..točno vidiš kako ga drži in se igra..kako jo gnete
sise..i tata bi sine
nogice..lepe, dolge, ravne, nad koleni se širijo
rit..širina ramen plus 30% na vsako stran. vidiš, d ama po meri hlače, ker tisto rit v standard ne spraviš.

so pa v vrtcu ene tri vzgojiteljce top. a sem že rekel, da gre mali sine v vrtec..in to v drugo enoto...nove tršice..jao jao tata