Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ej ne mi cez prleke... Pa nisem cistokrven
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Poznam vsaj 50 Prlekov in so vsi res ljudje na mestu.
Prosim, da si ljudje, ki ne poznajo teh ljudi, ne ustvarijo vtisa na podlagi kolesarjevih prispevkov na Alterju, ker ta bodoči arhitekt je malo prtegnjen (milo rečeno).
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Prosim, da si ljudje, ki ne poznajo teh ljudi, ne ustvarijo vtisa na podlagi kolesarjevih prispevkov na Alterju, ker ta bodoči arhitekt je malo prtegnjen (milo rečeno).
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Všeč mi je![]()
A sebe imaš za ok človeka? ... Da ti ne bom slučajno kakšne poste prilepil, ki jih imaš napisane ...
Zaj če mam tako šolo, in če govorim isto kot vsi vi tu, sem že pretegnjen ...
Če bi pa bil ti doktor, pa bi ti, na podlagi tvojih postov, lahko rekel, da si za v hrastovec ...
Ne ocenjuj ljudi glede na izobrazbo, ker ti imaš zagotovo 4. stopnjo šole, ali pa še to ne ...
Apolo ... te se pravi, da si šmarnice že vajen?![]()
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Gretzky je model, ki me je kot osebnost tako presenetil da se danes ne verjamem videnemu.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
@patriot: Zakaj pa ljudje ob Savi (ob levem bregu) nočejo biti Dolenjci? A je kakšen poseben razlog za to? Kakšna stara zamera?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
... Jeseni pa veselo "glisirat" proti Ljubljani s polnimi prtljažniki.![]()