vsi k bi mene na jug

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Aja, saj res. Tehnično sem Dolenjc.
Ampak ne maram pijače, ki se imenuje cviček.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Softi ... ti kar idi dojta, ker te itak niše nede pogreša ... Vsej jas ne. Itak pa je ljubljana že puna južjakov ... Pol nas je slovencov, ostali ste pa južnjaki ...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Pa manj pismen
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ej ne mi cez prleke... Pa nisem cistokrven

Poznam vsaj 50 Prlekov in so vsi res ljudje na mestu.
Prosim, da si ljudje, ki ne poznajo teh ljudi, ne ustvarijo vtisa na podlagi kolesarjevih prispevkov na Alterju, ker ta bodoči arhitekt je malo prtegnjen (milo rečeno).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Prosim, da si ljudje, ki ne poznajo teh ljudi, ne ustvarijo vtisa na podlagi kolesarjevih prispevkov na Alterju, ker ta bodoči arhitekt je malo prtegnjen (milo rečeno).

prleki so res best off janezi.

sam tale peb..je poseben..ne bit grob do nejga.

mahoni..a ti si prleški mešanc?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
vse poletne pocitnice v otrostvu sem prezivel tam. Tam so vsi moji. In so ljudje ki jih lahko vikas. Kolesarko je podoba nekoga ki se je odpravil v veliko mesto in ugotovil da je too short

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Všeč mi je
smile-1.gif

A sebe imaš za ok človeka? ... Da ti ne bom slučajno kakšne poste prilepil, ki jih imaš napisane ...

Zaj če mam tako šolo, in če govorim isto kot vsi vi tu, sem že pretegnjen ...

Če bi pa bil ti doktor, pa bi ti, na podlagi tvojih postov, lahko rekel, da si za v hrastovec ...

Ne ocenjuj ljudi glede na izobrazbo, ker ti imaš zagotovo 4. stopnjo šole, ali pa še to ne ...

Apolo ... te se pravi, da si šmarnice že vajen?
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Všeč mi je
smile-1.gif

A sebe imaš za ok človeka? ... Da ti ne bom slučajno kakšne poste prilepil, ki jih imaš napisane ...

Zaj če mam tako šolo, in če govorim isto kot vsi vi tu, sem že pretegnjen ...

Če bi pa bil ti doktor, pa bi ti, na podlagi tvojih postov, lahko rekel, da si za v hrastovec ...

Ne ocenjuj ljudi glede na izobrazbo, ker ti imaš zagotovo 4. stopnjo šole, ali pa še to ne ...

Apolo ... te se pravi, da si šmarnice že vajen?
wink-1.gif

Gretzky je model, ki me je kot osebnost tako presenetil da se danes ne verjamem videnemu.

In tebe nben ne ocenkuje po soli, sam zapomnili smo si te po soli, punci k ma druge spotoma in mesecnem sexu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.511
5.708
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Gretzky je model, ki me je kot osebnost tako presenetil da se danes ne verjamem videnemu.

Tak je ker je "na tabletah"
evil.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Pa ne pozab da gre kolesar New York pogledat za 3 dni, ker sta mu ata pa mama od punce neki denarja dala. Ideje za stolpnice risat bo tam dobil
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

@patriot: Zakaj pa ljudje ob Savi (ob levem bregu) nočejo biti Dolenjci? A je kakšen poseben razlog za to? Kakšna stara zamera?

Dejansko so na desnem bregu Save Kranjci. Dolenjska se začne nekje tam pri
evil.gif
.

Na ta račun obstaja nešteto zbadljivk...

50 let nazaj je bilo nejaj običajnega da so se na veselici eni in drugi mlatili, štihali itd...
bonk.gif

BTW, vsi imate toliko æez Dolenjsko, Štajersko, Prekmurje.... Jeseni pa veselo "glisirat" proti Ljubljani s polnimi prtljažniki.
priden.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.664
2.702
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
... Jeseni pa veselo "glisirat" proti Ljubljani s polnimi prtljažniki.
priden.gif

Qrac - tole "glisiranje" je ratalo celoletni šport. Poznam celo nekaj takih, kjer jim moram jaz ozr. prijatelji "glisirati" ko jim kaj zmanjka.

Pol pa še slišim sprdavanje čez "čuj" in pa poslušam - sorry: berem - neumne debate o francozih!
jezen.gif