Je to možno?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
A si šivilja al zakaj hlače meriš?

Rada bi postala šivilja ja, merim jih zato, da vidim kolk vas je kaj V HLAČAH, nam zj enga luzerja zbrala halooo.

majč

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Čebel'ca, ti si huda.
smile-1.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Če sta dva deloholika ugotovila v 2 letih da nista za skupaj, bosta dva 8 urna delavca ugotovila to v 14 dneh... zdej pa razmišljite kam pripeljeta 2 deloholika svoj odnos...
wink-1.gif

lp

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ne-ne-1.gif
popolna buča ...

jaz in bivša sva bila kar se tiče medsebojnega odnosa na veliko višjem nivoju, kot s katerokoli prej, ko sem se lahko dobil kadar sva si zamislila. verjetno ima tudi to, da si časovno omejen neko vrednost, ker potem tisti čas, katerega lahko preživiš skupaj, toliko bolj ceniš in avtomatsko bolje izkoristiš.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Glede na to koliko klicev ima, se mi zdi, da je bolj v praskastih poslih. Do polnoci je bil prost, potem so stranke zopet zacele klicariti, ker se je zur razvil. Ah te odvetniki.
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa še moj pogled na celotno zadevo ...

Ne glede na to, da je deloholik, si bo enkrat moral najti babo. Če je vsaj malo desca. Če ni, pa bo ostal sam in se na stara leta smilil samemu sebi kljub polnim žepom €€.

Ker v zgornji scenarij ne verjamem, si skoraj upam trditi, da tudi on stremi za ženskami in si išče ljubico. Point njemu podobnih ljudi je, da imajo visoke kriterije, pričakovanja in se ne zadovoljijo z vsem, čeprav so potem po eni strani prikrajšani.

Verjemi mi, če je ta tvoja kolegica res prava baba in če bo on začutil, da bi lahko bila potencialna družica, bo z veseljem pustil tistih par ur ali celo dni dela ter se posvetil le njej.

Če pa ne, naj ga pač odjebe, čeprav verjamem, da je ravno najbolj nedosegljivo najbolj sladko.
evil.gif

julicnik

Zelenc'
11. nov 2009
25
0
1
Kk vete da nima smisla ????? pač nobeden ne more povedat, kako pa kaj... Najbolje da probrata če bo bo, drgač pač ne !!!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če je deloholik je deloholik. Če ji je všeč takšen kot je, naj ga sprejme. Če pa ga misli spreminjat (tako kot večina žensk), pa naj se niti ne začne trudit. Najslabše pa bo, da začne nekaj z njim in mu čez čas začne očitat da v dolge ure dela. To da veliko dela, je vedela že pred vezo....