Živjo, imam eno vprašanje. Na svojega P1ija hočem namestiti slovenski jezik. Potegnil sem si jezik priključim telefon začnem namestitev, potem na telefonu nato pa mi javi da ne more inštalirati, ker potrebujem SEMCSEZPlatformID verzijo 1.00(7) ali novejšo. Zanima me kje ta platformID dobim, ker predvidevam da če bom imel tole da mi bo uspelo namestiti jezik. V zameno za odgovor kot se šika ponujam 50altov.
EDIT: Gledam po ostalih forumih, verjetno potrebujem novejši software da bom lahko zamenjal jezik?!
Pa še eno vprašanje, koliko prostora približno rabim za namestitev Garmina, zaenkrat imam samo 512mb kartico sicer imam namen v kratkem kupit večjo, vendar me zanima kako deluje gps da bi sprobal, bo dosti 512 ?
EDIT: Gledam po ostalih forumih, verjetno potrebujem novejši software da bom lahko zamenjal jezik?!
Pa še eno vprašanje, koliko prostora približno rabim za namestitev Garmina, zaenkrat imam samo 512mb kartico sicer imam namen v kratkem kupit večjo, vendar me zanima kako deluje gps da bi sprobal, bo dosti 512 ?
Nazadnje urejeno: