Vse o Sony Ericsson P1i - II.

vugi

Pripravnik
15. sep 2008
55
0
6
Citat:
Uporabnik RisPo pravi:
Citat:
Uporabnik creatore pravi:
seveda obstaja
nahrung002.gif

Tole se ne da namestiti, piše, da je zaščiten UID

Meni isto
confused-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Že na prvo vprašanje bi ti kdo odgovoril, če bi vedel.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
RisPo, vugi: SE P1i uporablja operacijski sistem Symbian, kateri ima vgrajene razne zaščite proti nelegalnem širjenju programske opreme (zaklenjeni direktoriji, certifikati...). Vendar, vse se da zaobiti, če le namestiš prave programe na svoj telefon. Preberi si celoten forum na Alter in potem pojdi na Ipmart. Boš našel precej zanimivih stvari. Mogoče na začetku posveti več pozornosti programom CapsSwitch in Instal mod.

elvi

Zelenc'
27. nov 2007
27
0
1
58
Ljubljana
A je možno imeti na SE P1i kakšen večji prikaz ure ? Gdesk mi ne ustreza preveč, ker se skozi nekaj nalaga ..pa premika... (se opravičujem če je že kje zapisano = veliko sporočil)

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik elvi pravi:
A je možno imeti na SE P1i kakšen večji prikaz ure ? Gdesk mi ne ustreza preveč, ker se skozi nekaj nalaga ..pa premika... (se opravičujem če je že kje zapisano = veliko sporočil)
Lahko greš na : Nadzorna plošča-Naprava-Aplikac.priprav. in nastaviš na "brez".
S tem boš izgubil gumbe za direktni dostop do aplikacij, imel pa boš veliko uro. Lahko pa greš na Ipmart ali Noeman GSM in pogledaš za aplikacijo Big Ben.

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
Evo nova težava...
WiFi me neki zeza in sicer... Ko sem mel prejšni software gor na telefonu sem se lahko connectu na ruter tako:
wlan->more->enable WLAN->select->Scan->(sem izbral router)->Connect
In zadeva je delovala. Če je bil router še zaščiten sem pač upisu kodo in je delalo...
Sedaj ko imam now software na tellu pa je zadeva prow drugačna.... Doma se connectam tako
wlan->more->enable WLAN->select->Scan in pole odprem program s katerim uporabljam net in tam označim connect to internet (tako je namreč ime skupini v kateri imam spravljen Default WiFi account)
če pa bi šou tako kot prej in sicer:
wlan->more->enable WLAN->select->Scan->(sem izbral router)->Connect
pole mi zjebe sistem... u uno skupino v kateri imam Default WiFi account mi na prvo mesto vrže Mobitel MMS. In pole ni šanse de se spravm prek WiFija gor.
A ma kdo podobne težave? Kako se vi Povežete na routerje predvsem une ki zahtevajo kodo?
Kako bi odpravil težavo?
Mogoče še to:
v mapi connections->internet accounts->groups imam 2 mapi:
Internet v kateri je Default WiFi Account
Internet GPRS v kateri so računi mobitel,mobitel, CSD PP, Mobitel MMS, Mobitel MMS, Mobitel MMS, Mobitel MMS

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
V mapo Internet daj le WiFi račune in jo nastavi za prednostno. Tako se ti telefon ne bo nikoli povezal na splet drugače, kot preko WiFi. V primeru, če želiš GPRS povezavo, pa nastavi za prednostno mapo Mobitel.
Na internet greš tako, da odpreš aplikacijo SPLET (ali drugo aplikacijo, katera zahteva spletno povezavo) in počakaš na povezavo.
Telefon se poskuša povezati najprej s prvo povezavo v izbrani mapi, nato drugo... Željeni vrstni red povezav si urediš z dodajanjem in odstranitvijo računov.

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
Aha ma sej to že vse mam. Me pa zanima kako je če se želiš connectat na točno določen router. Tko pač si na območju kjer so trije routerji. eden Eduroam, eden Zaklenjen za katerega potrebuješ kodo in eden odprt. Pa me zanima če lahko vi izbirate?
Ker pri meni je tko da če bi izbral in pritisnil connect bi me avtomatično vrglo prek mobitel MMS računa na net. In v mapi kjer sem imel do sedaj samo WiFi račun se prikaže še en račun na prvem mesto Mobitel MMS. Katerega morm izbrisat če se hočem sploh še kdaj povezat prek WiFija na net....

Pevec

Zelenc'
21. okt 2008
9
0
1
Js mam pa vprašanje: kateri antivirus uporabniki najbolj priporočate in kje si ga lahko downloadam?

Če je vprašanje že bilo postavljeno se opravičujem.

Fajn se mejte!
telephone7.gif

Ajax

Zelenc'
23. jul 2007
14
0
1
Citat:
Uporabnik RisPo pravi:
Citat:
Uporabnik creatore pravi:
seveda obstaja
nahrung002.gif

Tole se ne da namestiti, piše, da je zaščiten UID

Tule je podpisana aplikacija Torch - lučko za flash lahko uporabiš kot svetilko.
Ta bi se morala namestiti bp.
cheer.gif

lp

Priponke

• 480507-torch_en_de_ru_signed.rar
    16,3 KB · Ogledi: 223

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1