Vse o severni koreji

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Nimam argumentov, ker nisem bil nikoli v S.Koreji, kakor tudi nihče od vas ne in nihče od nas nima pojma, kako je tam V RESNICI (ne kar nam servirajo prozahodni mediji, katerih pranju glav smo vsakodnevno izpostavljeni). Zato so teli "argumenti", na katere čakaš protiargumente, več ali manj vse rekla kazala babje zgodbice ob kofetu.
smirk-1.gif

Be cool.
In ne mešaj holokavsta - tu ni debata o njem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.542
113
da razcistiva o ameriki. Kolikokrat si bil tam? No jaz 3x prvic pri 15-ih, drugic pri 19 in tretjic pri 21 ne bos verjel vedno brez starsev. Pa ni blo tezav na meji. Nobenih, samo povedat sem moral kaj je namen vstopa. Dej se enkrat preberi kaj pises in pri sebi premisli a verjames da je tam ok rezim in da ne stradajo. Sej ni treba tle gor napisat. Obdrzi ponos sam ne pa bit tepec no.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.189
11.102
113
kod Džej-Zija
Čudno, da smo določene stvari o Severni Koreji slišali že pred uvrstitvijo Busha ml. Koreje v os zla z novo doktrino zunanje politike.

Če že tako relativiziramo, kako pa veš, da zdajle res SP v nogometu v JAR? Saj vse, kar zveš o tem, prihaja iz prozahodnih medijev. Si bil tam, da veš, da smo danes izpadli?
bonk.gif
Sori, ampak tole je res bedast način komunikacije.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.249
113
42
No jst sm pa bil V Severni Koreji in sm brez problema notr prišel in sem se imel fajn.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
da razcistiva o ameriki. Kolikokrat si bil tam? No jaz 3x prvic pri 15-ih, drugic pri 19 in tretjic pri 21 ne bos verjel vedno brez starsev. Pa ni blo tezav na meji. Nobenih, samo povedat sem moral kaj je namen vstopa. Dej se enkrat preberi kaj pises in pri sebi premisli a verjames da je tam ok rezim in da ne stradajo. Sej ni treba tle gor napisat. Obdrzi ponos sam ne pa bit tepec no.
A sem kje rekel, da je tam ok režim in da ne stradajo?
Podal sem samo dvom v stereotipne "resnice", katerih sam nisem preveril in so ravno tako verjetne kot ne. Malo bolje beri in ne napadat na prvo žogo, ker zaradi površnosti potem sam izpadeš bedak.
smirk-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Čudno, da smo določene stvari o Severni Koreji slišali že pred uvrstitvijo Busha ml. Koreje v os zla z novo doktrino zunanje politike.

Če že tako relativiziramo, kako pa veš, da zdajle res SP v nogometu v JAR? Saj vse, kar zveš o tem, prihaja iz prozahodnih medijev. Si bil tam, da veš, da smo danes izpadli?
bonk.gif
Sori, ampak tole je res bedast način komunikacije.
hysterical-1.gif

Bush mlajši ...
hysterical-1.gif
si pa najdu doktorja

edit: no, drugače je pa treba jemati novice iz športa skozi en kontekst, iz politike pa iz povsem drugega. Tebi to še ni jasno, meni že nekaj časa. Če je ena iz športa resnična, še ni rečeno, da je zato tudi druga iz politike.
Če razumeš, kaj hočem reči, seveda.

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.189
11.102
113
kod Džej-Zija
Kaj ti ni jasno? Po njim se je postavila nova doktrina in takrat so prvič razglasili os zla, kamor so uvrstili tudi Severno Korejo.
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.249
113
42
Ker bo Severna Koreja napadla Ameriko, Južno Korejo in Rusijo in zavladala svetu. Pač živijo v svoji državi. Če bi bilo tako hudo bi žæe zdavnej naredil kakšen vojački puč. Napadl pa zihr ne bodo nobenga...sej niso tok neumni

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Os zla - preveč risanke gledata z Bushem mlajšim.
Na os zla je uvrstil države, na katere ameriški kapital (še) nima vpliva.
smirk-1.gif

Sem te imel za bolj brihtnega...
crazy1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
torej, če naredimo obnovo cele teme....

S. Koreja je čisto ql država v kateri se imajo vsi uredu, so svobodni, lahko počnejo kar hočejo, novinarji so svobodni, denarja je polno, niso izolirani od ostalega sveta, vglavnem, ubistvu se lahko mi sikiramo, ker ne živimo tam.

Aha. Potemtakem grem jutri zaprosit za azil v S. Koreji. Močno upam, da mi ga odobrijo.

držite pesti zame!

ps. in na koncu je vsega kriv am. kapital...

turbogoba: pa kako bojo naredil "vojaški puč", če se še pogovarjat en upajo o tem???

sicer pa lahko naredimo preprost test. Dejmo vzet 10 evropejcev in 10 s. korejcev, pa jim predlagajmo, če so pripravljeni zamenjati si državljanstva in se preseliti v kontra države. Grem stavit, da bo 1 od 10 evropejcev za, od s. korejcev jih bo pa 10 za.

in turbogoba, pa povej se ti svoje razloge, v katerih točkah je njihov režim tako super dober. Utiševalec jih ni mogel, in se je raje umaknil iz teme. Pa da vidimo tebe...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kje si pa prebral, da se jaz s tem strinjam?
confused-1.gif
O Severni Koreji in njeni bedi se je govorilo potem, ko je ves vzhodni blok prestopil na stran kapitalizma, razen omenjene države. Jasno, da ZDA hoče zrušiti še te zadnje trdnjave komunizma in da to ideologijo pošlje na smetišče zgodovine ter s svojo šaro zafila nekaj stomiljijonsko tržišče.
Ok? Bo šlo?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.189
11.102
113
kod Džej-Zija
Čudno, pa sem mislil, da Kitajska fila tržišča, tudi več milijardna.
confused-1.gif
Koliko stvari imaš v lasti, ki so made in USA? Jaz se ta trenutek ne spomnim nobene. Orožje je pa tudi kitajsko čisto dovolj dobro. Bo šlo?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Čak da pogledam... Dell računalo, potem XP, Office, HP printer. To so stvari v radiju pol metra.

A ni čudno, btw, da Kitajska pa ni problematična, čeprav so ravno tako komunisti na oblasti, pa sigurno jih je več kot milijarda revežev tam, ki delajo za pest riža? Ker delajo za džabe zato, da lahko zahod kupuje poceni šaro.
crazy1.gif

Bo zdaj šlo, nekako?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jah ogromno držav po svetu dela slabe stvari a najslabše se govori pa o Severni Koreji in ostalih "rdečih" deželah. Pa jaz osebno pač ne vrjamem da lahko poslušajo samo en radio...

Ne, saj imajo tri postaje...
rolleyes-1.gif

Sicer pa verjamem, da je nekaterim ljubiteljem čebin severna koreja vzor idealne države. No, saj udbomafija nas pelje po točno takšni poti...
frown-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Nimam argumentov, ker nisem bil nikoli v S.Koreji, kakor tudi nihče od vas ne in nihče od nas nima pojma, kako je tam V RESNICI (ne kar nam servirajo prozahodni mediji, katerih pranju glav smo vsakodnevno izpostavljeni). Zato so teli "argumenti", na katere čakaš protiargumente, več ali manj vse rekla kazala babje zgodbice ob kofetu.
smirk-1.gif

Be cool.
In ne mešaj holokavsta - tu ni debata o njem.

A če mi je Korejec (sicer južni) povedal, kako in kaj, to šteje ali pač ne?