Si se našel ha, debilko in tvoje debilno zagovarjanje butalskih idej.Spet nakladaš.
Si se našel ha, debilko in tvoje debilno zagovarjanje butalskih idej.Spet nakladaš.
Si se našel ha, debilko in tvoje debilno zagovarjanje butalskih idej.
Povej mu, da živi z zmoti.Včeraj sem govoril z osebo, ki se drugi teden cepi in komaj čaka, da lahko potem začne delati, kar želi. Aka. ne bo treba več upoštevati samozaščitnih ukrepov.
Čakamo tretji val, da bomo šteli smrtne žrtve. Denar za nagrajevanje je že pripravljen. Nacizem pa očitni sponzor.LoL. Ne, nisem se našel, ker nisem tega pisal. In enako ne kdo drug, ta ideja z zapiranju med štiri stene je zrastla na tvojem zeljniku. In zato sem to tudi izpostavil.
Zdaj pa kar izvoli dalje bluzit, ti tega nihče ne preprečuje. Pa pri tem ne pozabi še na tvojo domnevno vladno zaroto in namerno pobijanje državljanov.
In ko bomo dovolj precepljeni na nivoju populacije bomo dosegli ravno to. Večini ne bo nič (tudi če se bo srečal s virusom, takorekoč ne bo zaznal tega), v splošnem bo pa povzročala korona težave na nivoju ostalih virusov - takrat bomo končno pri tako želeni "saj je samo gripica". Zelo verjetno bodo še vedno kakšni lokalni specifični izbruhi, tako kot so sedaj pri gripi, bodo neki mili ukrepi (brez obiskov v rizičnih inštitucijah, javni pozivi k dosledni preventivi, ...).Tudi testiralo se bo s PCR, da se preveri ali je dejasnko korona ali je kaj drugega, veliko se bo sekvenceniralo da se ve ali je mogoče kakšen nov sev. Kar se je delalo tudi pri gripi.Ko boš cepljen in boš prišel v stik z virusom, ti bo PCR test vedno pokazal , da si pozitiven. Trenutno imaš v svojem telesu zagoto kar nekaj virusov, ki jih tvoj imunski sistem za malo malco potamani. Ko si cepljen, je tako tudi s covid-19. To pa seveda ne pomeni, da ga test ne bo zaznal.
Obstaja pa vedno določen odstotek populacije, ki jih lahko vsak virus mimogrede preseneti in jim zakomplicira življenje, pa če so cepljeni ali pa ne proti vsem možnim virusom.
Janez pravi, da bo vse po starem. Samo par tisoč upokojencev še potamani, da bo lahko zagpvarjal, da tistih 700.000 zavrnjenih doz pfizerja itak ne rabimo.Povej mu, da živi z zmoti.
Ker ko bo cepljen, bo ravnotako moral nosit masko zunaj, in seveda tudi v notranjih prostorih, ne bo mogel k frizerju, ker bo zaprt, v drugo regijo pravtako ne bo smel, .....
Lahko pa se bo celo okužil, širil okužbe dalje, cepivo pa ga bo ščitilo samo nek določen čas, kolikšen pa nam še prikrivajo.
Edino če se okuži, pravijo da bo bolezen v blažji obliki, Kako vedo, kakšen bi bil potek bolezni, če bi bil cepljen v primerjavi če nebi bil, pa še ne znajo razložit.
In ko bomo dovolj precepljeni na nivoju populacije bomo dosegli ravno to. Večini ne bo nič (tudi če se bo srečal s virusom, takorekoč ne bo zaznal tega), v splošnem bo pa povzročala korona težave na nivoju ostalih virusov - takrat bomo končno pri tako želeni "saj je samo gripica". Zelo verjetno bodo še vedno kakšni lokalni specifični izbruhi, tako kot so sedaj pri gripi, bodo neki mili ukrepi (brez obiskov v rizičnih inštitucijah, javni pozivi k dosledni preventivi, ...).Tudi testiralo se bo s PCR, da se preveri ali je dejasnko korona ali je kaj drugega, veliko se bo sekvenceniralo da se ve ali je mogoče kakšen nov sev. Kar se je delalo tudi pri gripi.
Pobožne želje žal niso dovolj.Vsekakor pa je fantastično zanimivo, kako se sedaj takoj najde milijarde milijard, za boj proti epidemiji (zapiranju gospodarstva in storitev) in razvoju cepiv. Da bi nekdo nekje pogruntal neko poceni in dostopno napravico, katera bi relativno natančno in hitro ter neinvazivno odkrila ali si pozitiven na korono ali ne, tega pa ni. Epidemijo bi končali v roku par mesecev.
ne, niso. en model lepo zasluži 68€, to ni brez zveze.Ti testi so brez veze!
Prehajanje med statističnimi regijami je ob upoštevanju priporočil NIJZ dovoljeno tudi posamezniku, ki predloži:Povej mu, da živi z zmoti.
Ker ko bo cepljen, bo ravnotako moral nosit masko zunaj, in seveda tudi v notranjih prostorih, ne bo mogel k frizerju, ker bo zaprt, v drugo regijo pravtako ne bo smel, .....
Ti testi so brez veze!
Sem te mali višje nekaj vprašal, pa si zignoriral.Ja, to je javno mnenje.
Zgoraj si pa preberi dejstva in kaj bi na podlagi teh dejstev povprečno razumen človek sklepal.
Zakaj bi sploh kupil test za nekaj, kar nima nobene veljave?Kateri testi za preverjanje protiteles pa so OK?
Zakaj bi sploh kupil test za nekaj, kar nima nobene veljave?
Tako je, brezpredmeten rezultat, ki služi zgolj lastnemu firbcu. Nisem rekel, da so zanič. So pa rezultati nepredvidljivi in nimajo prav dosti veze s preboletjem, predvsem pa ne dajo odgovora na vprašanje kdaj si prebolel.Zakaj? Da veš pri čem si - ali si morda prebolel covid ali ne. Obstaja opcija, da si dal to čez in se nisi testiral s hitrim ali PCR testom. Saj nima veljave oz. neke dodatne vrednosti zgolj test, ki ti omogoča prehod državne meje, obratovanje ali kaj drugega kar je pa definitivno pomembnejša reč.
Ker pa se, če se ne motim, ti nekaj baviš s temi testi, sem te povprašal ali morda veš za kakšne, ki so po tvojem mnenju OK glede na to, da si za zgoraj omenjene navedel kar si. Se mi pa sedaj dozdeva, da si to napisal samo zaradi tega, ker ne vidiš smisla v s tem testom pridobljeni informaciji in ne zato, ker testi ne bi bili dobri kot sem si na začetku razlagal tvoj post.
Cepljen sem bil nekaj dni nazaj z AZ pa bi rad po 21 dneh preveril. Čisto nič drugega kot firbec me je.Ti testi so brez veze!