Vse o severni koreji

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Mislim, kako lahko rečeš, da tak režim koristi???

oziroma, razloži kako koristi prebivalcem?

In kako tebi koristi kontra (prost) režim?

A to da google ve za vsako tvoje iskanje od "penis enlargementa" dalje, da so na vsakem koraku kamere, ki te spremljajo. Da davčna ve za vsak cent kje si ga zapravil ...

Pa kaj misliš da res živiš tako kot si želiš? (ker si kao prost in ko svobodno vtipkaš v googla "north korea" dobiš podatke, da tam pa živijo res zanič napram tebi)

Ne, živiš tako kot hočejo da živiš in se celo tega ne zavedaš! Jako bolje kot pri severnih korejcih ...

dentex

Guru
20. sep 2007
2.763
663
113
Ne dragi moji to so največje demokracije sveta mednje spadajo.......

Tko to je povsod kjer se omenja beseda DEMOKRATIČNO

lp D

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
... šlo pri korejski vojni za misijo združenih narodov ...

Tako na pamet, koliko "misij" ZN se spomneš, recimo jst:
- naselitev židov na palestinsko ozemlje
- bosna (poboj v srebrenici)
- irak oz. zalivska vojna

.. torej iz zgodovine bi rekel, da niti ena ni bila "čista" oz so sinonim za pokvarjeno širjenje imperialističnih lovk v "tretje" države!

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Kaj pomeni priden in vzoren državljan zate?
Mogoče da greš na proslavo velikemu vodji, medtem ko ti otrok umre od lakote?

http://www.wfp.org/countries/korea-democratic-peoples-republic-dprk

Zakaj so lačni se pa lahko vpraša američane ... in če smo že pri tem, če ne bi bilo tam režima kot je potem bi imeli še večji problem.

Dej ti nehi bit [censored]. Jebo te kura.c u tri pizde materine... koji ti je kura.c, da s takimi kretenizmi sploh prihajaš ven? A?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
A mamo mi taborišča?

SIcer pa nisem prebral na netu, ampak v cajtengu...

Ne, imamo pa zapore!
rolleyes-1.gif
(pa verjetno veš kakšen je standard v večini, na kar opozarjajo tudi nevladne organizacije tipa AI)

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Me prov zanima, kakšnega bi te mamica rodila, če bi umirala od lakote, medtem ko bi se ljubljeni vodja valjal v $....bog te jebo

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Mislim, kako lahko rečeš, da tak režim koristi???

oziroma, razloži kako koristi prebivalcem?

In kako tebi koristi kontra (prost) režim?

A to da google ve za vsako tvoje iskanje od "penis enlargementa" dalje, da so na vsakem koraku kamere, ki te spremljajo. Da davčna ve za vsak cent kje si ga zapravil ...

Pa kaj misliš da res živiš tako kot si želiš? (ker si kao prost in ko svobodno vtipkaš v googla "north korea" dobiš podatke, da tam pa živijo res zanič napram tebi)

Ne, živiš tako kot hočejo da živiš in se celo tega ne zavedaš! Jako bolje kot pri severnih korejcih ...

sej kdo pa govori, da je naš sistem najboljši?? samo govorim, da je njihov beden!

In ja, mislim, da mi/nam je še vedno bolje, kot s. korejcem. Če pa teb ni, se pa preseli dol, pa živi tam, pa boš užival v najboljšem sistemu na svetu.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Me prov zanima, kakšnega bi te mamica rodila, če bi umirala od lakote, medtem ko bi se ljubljeni vodja valjal v $....bog te jebo

Em .. sej tako je tudi bilo?! A ni (bila) jugoslavija še en tak režim?
grims-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
In ja, mislim, da mi/nam je še vedno bolje, kot s. korejcem. Če pa teb ni, se pa preseli dol, pa živi tam, pa boš užival v najboljšem sistemu na svetu.

Sorry, sem se že naužil droge tega sveta, ki se ji pravi kapital .. poti nazaj ni več. Dol mi ne bi bilo preveč fino.

Ampak (žal) je tam zato tako ker ljudje (tam) to tolerirajo in jim je samoumevno - tako kot tebi in meni internet, TV, avto in pivo pred fuzbalom!
cheer.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Aha....a zato si potem tok zmešan? Al kje drugje tiči vzrok?

Zakaj sem zmešan? Ker pravim da je v severni koreji mogoče komu vseeno lepše kot pa bi mu bilo pri nas? Mogoče večini?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
A mamo mi taborišča?
Delavci brez plač,
bivši delavci v barakah,
izbrisani,
prenatrpani zapori, joj naj nekdo sliko S.Koreje da, da se pomirim...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.573
5.136
113
O S. Koreji še nisem videl veliko realnih slik, ker ni kar tako fotke tam narediti, razen članka v National Geographic pred nekaj meseci. Pa še tisti je bil hudo skop. Mogoče ti bo pa lažje in se ti bo pri nas zdela milina, če boš pogledal kako oddajo o bivšem režimu v Kambodži.