Na poti iz Valencie, trenutno v Liguriji. Včeraj in danes sonce, prej pa bolj za en drek vreme, z vrhuncem v Valenciji. Tam smo imeli mal sreče, 5km od PZA je ponoči odplaknilo komplet vse.Pa niste menda kar doma med prazniki???
Na poti iz Valencie, trenutno v Liguriji. Včeraj in danes sonce, prej pa bolj za en drek vreme, z vrhuncem v Valenciji. Tam smo imeli mal sreče, 5km od PZA je ponoči odplaknilo komplet vse.Pa niste menda kar doma med prazniki???
Tudi jaz prihajam v Porto Sole! Ampak ravno zaradi gužve zdajle najprej pičim do Pule, v ponedeljek, ko se bo malo razkadilo, pa pridem tja.Kamorkol bos sel, soncne kreme pa kopalk ne pozabi!
Smo v Porto Sole in je cisto poletno. Tudi kar se guzve tice...
Tam nekje bi jaz parkiral. Druga cona blizu novih wc-jev, bi mojo peljal še v savno in fačuzi. Če maš ogledano kakšno sončno parcelo mi sporoči!Pametno! Del pri novih WCjih je bil čisto poln. Čisto po sreči smo dobili fajn parcelo brez rezervacije.
Ne vem, ker sem bil prvič tam. Ne zgleda mi da bi se lahko kdaj presušila. Zdaj jo je bilo na oko toliko kot save v črnučah.Je to ta struga, ki je ponavadi suha?
Lansko leto smo spali Paiporti in se dnevno vozil vzdolz kanala, ki je bil povsem suh struga je bila povsem prazna, sem se spraseval kaj hudica je to, kaksen je namenNe vem, ker sem bil prvič tam. Ne zgleda mi da bi se lahko kdaj presušila. Zdaj jo je bilo na oko toliko kot save v črnučah.
Meni je že prav smešno, kako se vsak, ki vrže jogi v kombi ali celo avto identificira kot avtodomar. In potem celo prodajajo to v rubriki Vozila za prosti čas! Cene pa kot da bi prodajali suho zlato...A lahko vse ljubitelje strešnih šotorov na avtu prosim, da se ne poslužujejo PZAjev namenjenih kamperjem. Zaradi takih je vse v prvem grmovju poscano in posrano. Pa popljuvano po PZAju tudi, ker si je treba tudi zobe umit. Če natakneš šotor na streho avta še ne pomeni, da se transformiraš v kamper. Zaradi takih debilnih pacijentov bo kmalu prostor prepovedan za VSE.
Zdej se pa vsi šotorčkarji pofočkejte pa rečte, da vi pa že niste taki.
Če nisi razumel, tukaj ni point v cenah!Tudi avtodomarji niste s cenami dosti drugacni
Jaz pa (še) nisem tak ker zaenkrat izbiram kampe, ravno zaradi takih stvari.A lahko vse ljubitelje strešnih šotorov na avtu prosim, da se ne poslužujejo PZAjev namenjenih kamperjem. Zaradi takih je vse v prvem grmovju poscano in posrano. Pa popljuvano po PZAju tudi, ker si je treba tudi zobe umit. Če natakneš šotor na streho avta še ne pomeni, da se transformiraš v kamper. Zaradi takih debilnih pacijentov bo kmalu prostor prepovedan za VSE.
Zdej se pa vsi šotorčkarji pofočkejte pa rečte, da vi pa že niste taki.
To se imenuje "mikro kamperji" Dejansko pa je to sigurno vplivalo na dvig cene vseh kombijev, ki vsaj mal dišijo, da se da zice ven ali pa podret...Meni je že prav smešno, kako se vsak, ki vrže jogi v kombi ali celo avto identificira kot avtodomar. In potem celo prodajajo to v rubriki Vozila za prosti čas! Cene pa kot da bi prodajali suho zlato...
Zaenkrat nisi še v Harry Potterju. Vsi mi bi mel na ven Californijo, na not pa Concorda. Sam ne može se jebat da ti ne uđe...... Sekret in tuš sta pa osnovni stvari vsakega kamperja. Vse ostalo so kamping vozila.Jaz pa (še) nisem tak ker zaenkrat izbiram kampe, ravno zaradi takih stvari.
Bolj kot razmišljam kak ad bom enkrat nabavil, bolj vidim, da bo moral bit večji, kot si pa želim in bo moral imeti wc in tuš... Zunaj bi rad imel vw "california, bulli..." Notri pa nek pravi ad...