V mojem primeru zato, da bo nagnjen nazaj, da bo voda odtekala dol in ne bo stala na strehi.Nisem avtodomar zato me zanima zakaj je treba avtodom v tem primeru dat na kajle?
Tudi meni je točno tam na prejšnjem kamperju Dolga leta je bilo ok, dokler eno spomlad poštudiram, da tam zamaka. Ampak Jurček pravi, da to ni možno.Men se nabira voda za alkovnom desno.
1. ne ti meni Jurček!Tudi meni je točno tam na prejšnjem kamperju Dolga leta je bilo ok, dokler eno spomlad poštudiram, da tam zamaka. Ampak Jurček pravi, da to ni možno.
Zato je pa fajn, da maš enga, ki se ti vsako leto sprehodi z vlagomerom. Sem letos ujel eno tako solzenje. Pa ne pr lužici, ampak tam kjer sem ga pred leti udaril in so za en drek popravili.Tudi meni je točno tam na prejšnjem kamperju Dolga leta je bilo ok, dokler eno spomlad poštudiram, da tam zamaka. Ampak Jurček pravi, da to ni možno.
1. Jurček ne skači kot feder1. ne ti meni Jurček!
2. zamakalo ti ni od ledu oz. kot posledica tega da je led naredil luknjo, ampak ker je bil že v osnovi zaendrek material za dihtanje in slabo narejeno.
Meni spredaj dvigovanje nič ne koristi, ga pa zadaj napumpam, da naprej visi.
Sprehajam se 2x letno sam z enekim instumentom kot majster. Instrument stane (je stal) 80eurZato je pa fajn, da maš enga, ki se ti vsako leto sprehodi z vlagomerom. Sem letos ujel eno tako solzenje. Pa ne pr lužici, ampak tam kjer sem ga pred leti udaril in so za en drek popravili.
Ja vem to. Nazadnje mi je naredu to usput ko je okna menjal, pač ni zlatar. naslednjič bo svoje delo preveril zdej enkrat jeseni gratis. Ko bo pa še ta ratal zlatar grem pa po inštrument.Sprehajam se 2x letno sam z enekim instumentom kot majster. Instrument stane (je stal) 80eur
Dej prosim link do tistega ki ga ti uporabljaš.Pa kje si zdej Temu privlekel. To je top of the top pofl roba, ko veš, da boš dobil pofl.
Tale je vsaj iz resne štacune, katera prodaja merilno opremo