Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Tale tmc je pa res totalno brezveze. Včeraj sem se vračal domov in on (seveda nobenih težav ali ovir na poti) me je skušal peljati kar na izvoz Logatec, ki je BTW zaprt.
No v petek ko sem šel proti Jesenicam, me je opozorilo na par minutno zamudo zaradi zastojev, a od Vrhnike do Kranja je bila mogoče povprečna hitrost 40 km/h tako da je bilo vse skupaj več kot 7 minutna zamuda (7 je bilo na koncu, na začetku je bilo 2 minuti).Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Dvomim, da je prikazalo, kakšno svežo informacijo glede zapor cest ipd. ... običajno ti prikaže informacijo, ko je težava že odpravljena, če sploh
A nisi videl table pred Vrhniko da je zaprt.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Tale tmc je pa res totalno brezveze. Včeraj sem se vračal domov in on (seveda nobenih težav ali ovir na poti) me je skušal peljati kar na izvoz Logatec, ki je BTW zaprt.
enako prejšni petek...sem se vračal čez Unec v Logatec
Citat:
Uporabnik frajer1 pravi:
Kupujem nov garmin, parkrat sem sisicer sposodil prijateljevega in po Nemčiji klel vse zapore, zožanja, potem pa na netu pred vožnjo gledal kje so delovišča,... Če mi to lahko TMCpremuim po Nemčiji in AT reši, potem ga kupim? Kaj menite, glede na navedbe na forumu nisem več zihr.
Gledam kar osnovnega 1200t premium za 140 EUR, računam še slabih 20 EUR za MicroSD 4Gb kartico za naložit karte CN+AR+... iz pašnikov. Če ma kdo iskušnje, a je TMC pri teh novih z doživljensko naročnino že naložen-zaklenjen, je lahko kakšen problem pri mojem planu, da si naložim karte na SD naknadno?
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Drek je, ker se država ne pobriga za servis takšen kot se sliši.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dokler bodo to pacali Madžari, ne bo v redu in ni v redu