Vozi po AC v napačno smer

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pa tud ne gledaš skoz v števec, da ti ne bi hitrost mogla nezavedno malo čez omejitev narast.
Če ti hitrost malo in nezavedno uide čez omejitev, te policaj ne bo kaznoval. Kaznoval te bo za malo večje odstopanje. In če ti nimaš osnovnega občutka v avtu kolk pelješ, zanesi vozniško nazaj in lepo na avtobus.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Čak, a stardec dejansko zagovarja stališče, da visoke kazni ne bodo zmanjšale kršitve in s tem rešili življenja ?
A sem padel v paralelno vesolje ???
Ne ampak padel si, kot kaže, na glavo in z njo nekam udaril. Povedal sem na kakšne prekrške IMA kazen učinek in na kakšne prekrške kazen NIMA učinka.
Mogoče boš zastopil to kar sem napisal, če boš še enkrat nekam padel. Probaj!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

očitno tudi ni gledal tabel!!!!
če jih bi, bi videl da mu hrbet kažejo

toliko o pozornosti in koncentraciji.....
Če še nis imogoče nikol vidu, ti kažejo hrbet tudi tiste table, ki so sicer postavljene na sosednjem pasu.Tistim pravim nasprotnem, pasu.
Toliko o pozornosti in koncentraciji.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
OMG

takim odvzet v trenutku vozniško!!!!!!! pa ne samo njemu.... še vsem njegovim sorodnikom!!!!!!!!
Podpišem.
Pa tistim ki vozijo hitreje kot se sme, tud vzet vozniško, vsej familiji. Podpišeš?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
zakaj nej grem jaz kontra? a jaz opravičujem nesposobne kretene, ki niti na AC ne znajo prav zapeljat?
Zakaj naj grem pa jaz kontra? Ti si to predlagal.
A mogoče jaz opravičujem njih? Ampak ti opravičuješ kretene ki vozijo/te hitreje kot se sme vozit. Za enkrat več ljudi umre zaradi norcev kot pa zaradi kontra vozačev. In to mnogo mnogo več.
In zakaj se maš pol ti za bolj pametnega kot je un, ki kontra vozi?

IN tako dalje.......

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če greš 150 km/h po avtocesti, je to bistveno manj nevarno kot pa 130 v kontra smeri. Razlika hitrosti pri trčenju je namreč 240 km/h.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Spregledal znak in zato zapeljal kontra po avtocesti? Ti pa maš močne.
stupid-1.gif

Da si na avtocesti, ne rabiš videti nobenega znaka. Samo vedeti moraš, kako izgleda avtocesta. Če tega ne veš, je nesposoben za vožnjo, hopla vozniška in avto.
Pa nam ti razloži, kakšna je razlika med navadno cesto in enim pasom avtoceste? recimo tiste nove v prekmurju. Al pa mimo jesenic.

Ti si hujši ko stardec. Če človek spregleda kup znakov za avtocesto, obvezno smer, prepovedano smer in še kaj, poleg tega pa ne zazna tipičnega uvoza za avtocesto, je pač zrel za odvzem vozniške. Nič drugega.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ti si hujši ko stardec. Če človek spregleda kup znakov za avtocesto, obvezno smer, prepovedano smer in še kaj, poleg tega pa ne zazna tipičnega uvoza za avtocesto, je pač zrel za odvzem vozniške. Nič drugega.
Ti si hujši kot vaginče. Če človek pozabi kup znakov za avtocesto in ne ve kolk je omejitev na AC, kolk je omejitev skozi naselje, kolk je omejitev po magistralkah, regionalkah, spregleda kup znakov, ki označujejo omejitev na vseh teh cestah, pozabi na žmigavce, pozabi na varnostno razdaljo in še kaj, poleg tega pa še trdi da je to pametno in varno itd...je tak človek pač zrel za odvzem vozniške. Nič drugega.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Saj pa današnji zakonik omogoča odvzem vozniške za takšne prekrškarje.

Za vožnjo kontra na AC pa le 300 eur.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Men je to logično. Pa zakonodajalcu tud. Vam pač ni, ker ste kljukci.
Kdor se enkrat zajebe in na tej cesti pomotoma zapelje kontra, tega ne bo nikoli več naredu. Divjaki divjajo konstantno, skoz in ponavljajo isto kar so že neštetokrat naredili. IN TO POČNEJO POPOLNOMA ZAVESTNO IN NAMERNO.
Ti pomote ne moreš preprečit z nobeno kaznijo. Namerna dejanja pa lahko preprečiš. A nisem to že tukaj ene 20x napisal?
A tebi učitelj v šoli lahko prepreči pomoto pri pisanju matematične kontrolke, če ti bo zagrozil s kaznijo? Verjetno ne.
Lahko ti pa z zagroženo kaznijo prepreči, da ne boš od sošolca prepisoval.
Pomote ti ne moreš kontrolirat, namerna dejanja pa lahko.
Kapiš?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
podpiraš ultra pijance na cestah pa vožnjo v nasprotno smer na AC.

Kdo te naj sploh še resno jemlje.
bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Bilo je napisano, da je tale možakar včeraj nadaljeval vožnjo po AC v napačni smeri, čeprav ga je ustavil policija.

In kot rečeno, ko enkrat zapelješ na AC dokaj hitro ugotoviš kje si in se moraš čimprej spokat na odstavni pas in počakat na "rešitv". Že to, da se nekdo pelje nekaj 100m je zrelo za odvzem ali pa vsaj konkretno kazen.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

To si ti rekel!
In kdo te bo še reso jemal, če sploh ne veš kaj kdo reče?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Že to, da se nekdo pelje nekaj 100m je zrelo za odvzem ali pa vsaj konkretno kazen.
Popolnoma enako kot za divjanje po cesti. Oziroma za divjanje, bi moralo biti predpisano še bičanje in kastriranje.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:

To si ti rekel!
In kdo te bo še reso jemal, če sploh ne veš kaj kdo reče?

Po tvoje je vožnja 131 km/h enakovredna vožnji kontra po AC ali pa vožnja s 2 promilima. Dobro, da policaji le niso tako blesavi, kot pa tvoje ideje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Zakaj pa? Koga pa ogroža nekdo, ki po prazni, gozdni cesti pelje 100kmh?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Po tvoje je vožnja 131 km/h enakovredna vožnji kontra po AC ali pa vožnja s 2 promilima.
To si spet ti rekel.
Tvoji možgani pač niso zmožni sprocesirat in ločit dveh različnih dejanj.
Beri moje poste nazaj! Nekatera dejanja se dajo preprečit s zagroženim kaznovanjem druga pa ne, in to neglede na to kakšna in kolikšna je zagrožena kazen.
Ti bi verjetno tudi predpisal kazen, vsem ki jih bo infarkt na cesti. In potem nebi nobenega infarkt, ker bi se vsi bali kazni.
Citat:
Dobro, da policaji le niso tako blesavi, kot pa tvoje ideje.
Dobro, da snovalci zakona niso tako blesavi, kot so tvoje ideje.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:

Men je to logično.

seveda ti je logično, očitno imaš že predpriprave, ker boš kmalu tak daleč
smirk-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Heh, škoda guča.

Spet gre za primer "Če to delajo naši, je OK, če pa to delajo vaši, pa ni" ...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Spregledal znak in zato zapeljal kontra po avtocesti? Ti pa maš močne.
stupid-1.gif

Da si na avtocesti, ne rabiš videti nobenega znaka. Samo vedeti moraš, kako izgleda avtocesta. Če tega ne veš, je nesposoben za vožnjo, hopla vozniška in avto.

Veš kaj. Če se bom jaz vozil 90 po naselju bom ob izpit, če se vozim nasproti po AC pa samo ob 300 EUR. Nevarno je oboje in težko je razpravljati, kje bo prej počilo. Vseeno sem na strani, da bo prej počilo pri vožnji v narobe smer po AC, po možnosti v jutranji konici, ko je desen pas poln šleperjev, levi pas pa kolona vseh ostalih. Kam se naj umaknem nasproti vozečemu? V zrak?