Kje sem že to napisal, da zagovarjam vožnjo kontra po Ac?Citat:
sam da zagovarjaš vožnjo v kontra smeri po avtocesti.
Vem ne, si pa predstavljam.Citat:
a veš kake posledice bi lahko bile, če slučajno pride do nesreče?
A sem kje napisal, da je vožnja v napačno smer pravilna? Jaz samo trdim, da se napake storjene zaradi zmote, ne da preprečit. Če bi se zmota dala preprečit, se pač nebi zmotili. A je to težko zastopit?Citat:
vožnja v napačno smer v nobenem primeru ni prav, pa naj bo namerna ali "po pomoti".
In če že tako kategorično tulite kako je treba iz ceste pospravit take ki prekrške naredijo zaradi zmote, ja kaj je potem treba šele napravit s tistimi, ki prekrške delajo nalašč in namerno. A te slednje je treba pol pa obglavit al kaj?
Vam se samo dopade ker te zmote delajo večinoma starejši ljudje. Izvajanje pizdarij, ki so na dnevnem redu in ki jih po večini dela mularija NALAŠČ in NAMERNO vas pa ne motijo preveč. To je za vas kuul, če se en mulc z raznoraznimi pizdarijami nalašč frajeriši po cesti.
Čisto enaka nesreča se lahko zgodi na "navadni" cesti, ali pa v enosmerni cesti, če ti nekdo pripelje po tvoji strani ali pa prehiteva v škarje. To je čist isti šmoren in to je po navadi specialiteta objestne in nevzgojene mularije. In veš kakšne posledice so lahko zaradi tega?