Zgoraj, kjer tovornjak vozi za BMW idiotom vidim jaz tole...ko ga tovornjak poskusa prehiteti s svojimi 80km/h, BMW idiot pospesi, zato se tovornjak vrne na vozni pas, nakar BMW idiot na kvadrat spusti gas in tovornjakar ga zopet dohiti...vedno, ko ga skusa prehiteti, una mona debilna trda pospesi in takemu bi jaz dal najvecjo kazen, ker jebe sistem.
Zadnjic furam za enim Mercedesom nekih 100km/h po prehitevalnim, nakar opazim pred njim Golfa. Torej je Merđo cakal Golfa, da se mu umakne. Bil je tik za njim...pogledam in pred Golfom 500m nobenega avta. Cakam, cakam...nic. Merđo mu ni niti blendal...Na desni nobenega....potem prehitim oba dva, ne bom povedal kako...sej veste...se postavim pred Golfa ene 50m in mu dam vse 4 zmigavce....pocakam...potem mu dam desni zmigavec....pocakam....ker vidim, da je debil v 3 svetu, pospesim naprej. Merđo je se vedno cakal, da se mu trde umakne, vendar nic....na prehitevalnem je Golf superman vstrajal toliko casa, da sem ga v speglu izgubil v daljavi. Merđo je se vedno cakal Batmana v Golfu, da se mu umakne