bedaki na cesti

matej_

Guru
25. okt 2007
2.154
674
113
Talne označbe so nice to have. To je pa to. Če jih sneg prekrije, znamo še vedno voziti.

Zato je bil pa 30 na cesti narisan na bivših cestninskih postajah neveljaven.
po tvoji teoriji potem, ko je narisana polna črta, lahko greš prehitevat, ker so nice to have in jih ni treba upoštevat.
ne razumem. mene so učili, da se čez polno črto ne vozi (ja tudi jaz kdaj naredim prekršek in zapeljem preko).

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Točno tako samo brez debila v kamionu, on takih voslov vidi na dan milion in ga je za razumet. Modri je imel dvakrat čist lepo šanso se brez oviranja ušunjat not, kamionar mu je pustil več kot dovolj prostora, sam večina ljudi tega ne zna.
Sta kar oba. Lahko jih vidi 100 miljonov, pa se tega, kar je počel, še vedno ne počne, če si normalen. Nikoli in v nobenem primeru pač ne smeš biti "aktivni" soudeleženec situacije, kjer nekdo konlča na nasprotnem pasu.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.581
1.750
113
Avto se je sam odločil, da bo naredil še en prekršek in šel na nasprotni pas. Lahko bi recimo tudi ustavil in počakal. Noben ga ni izrinil iz ceste kot se bere tvoj post.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
Sta kar oba. Lahko jih vidi 100 miljonov, pa se tega, kar je počel, še vedno ne počne, če si normalen. Nikoli in v nobenem primeru pač ne smeš biti "aktivni" soudeleženec situacije, kjer nekdo konlča na nasprotnem pasu.
En bebo se odloci da bo sel po kontra strani prehitevat kolono kle se pa o “aktivnih” udelezencih pogovarjamo. Zato pa je svet kjer je. Ne bi probal izsilit kamiona pa neb blo tezav. Pa ko je videl da ne bo slo bi pocakal, ne on je sel v kontro vzporedno.
Neko poglobljeno filozofiranje o tem kako je zafrknil kamion ker se je osebni avto na koncu po kontra strani vozil.

svasta.