Volvo!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Če bi jaz jokcal kaj vse sem že na Audi-jih zamenjal pol nevem kaj bi vozo
smile-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Zalostno brat tako zgodbo. Ne recem da je Volvo najbolsi avto na svetu ampak meni odlicno sluzi
smile-1.gif
. Se strinjam, premium znamka kot naj bi bil Volvo si takih stvari ne bi smela privoscit. Verjetno bi na tvojem mestu storil podobno ce bi imel dovolj pod palcem. Se pac nisi nasel v njihovi filozofiji in potem te je razocaral se avtomobil.

Se namig, katero znamko bos izbral? Poleg nemcev ti preostane se kak Lexus?

Kakorkoli, srecno voznjo tudi tebi pa neglede na to katero znamko bos izbral.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Da smo si na jasnem, volvo je super avtomobil. Imam pozitivne izkušnje že od prej, predno sem prišel na Dunaj, kjer je avtomobil že del voznega parka. Moje mnenje je, da so v veliki meri bolj prijazni do voznika kot BMW-ji in AUDI-ji. Mercedes pač ne spada sem zraven.
grin1.gif

Sem pa osebno velik pristaš Italijanski avtomobilov. Zaradi večih stvari. In z lahkoto jim odpuščam vse napake. Ki jih roko na srce, niti ni malo. Tako da mi ni težko priklapljat med dvema filozofijama avtomobilskih proizvajalcev. Pa vendar sem bil včeraj zelo razočaran. Še enkrat, bom drug teden pripopal vse dokumente glede včerajšne kolobocije in prejšnega vpoklica. Da se kaj takega zgodi, si niti v sanjah nisem predstavljal. Danes je drugi del taktične vožnje, tako da se lahko še marsikaj pokaže. Upam da mi srce ne bo počilo, ko bo danes kaj stran padlo
grin1.gif

p.s. tudi Opel Vivaro je bil včeraj na težki preiskušnji, pa ti moram povedat, da je fenomenalen. Lahko vodljiv, predvidljiv, odličen pri zaviranju in niti grobi in skoraj na meji mogočega manevri ga ne spravijo iz tira. Pač, ESP in ASR sta tukaj odlična.

Drugače pa;

Razum pravi LEXUS
Srce pravi alfa Romeo

Archbiship
cool-1.gif

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Matr tolk vsi neki jamBrate kva ste vse že menjali za avtomobilih, da sem prov vesel da Alfo furam
grin1.gif
. Do sedaj samo redni servisi in 1x menju zgornjo roko.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Pošteno povedano
zmaga.gif

Jaz pri nakupu avtomobila vedno sledim srcu. Jebeš razum, tega je treba uporabljat v službi, v privatnem živlenju je pa srce na prvem mestu
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Šef, pravilno...!
inkvizitor....poglejk malo po Lancii Delti. S pravim paketom opreme in motorjem je avto....bomba
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Pa še to; za ženo sem kupil Renault Kangoo-ja, upam da mi bo bog odpustil
evil.gif
Lool. Ti kar upaj, ampak pekel ti ne uide...
evil.gif

Naš Renault je zdržal skoraj do 20.000 km, potem je pa popustil in je vsake toliko light show na armaturki. Baje pri zelenem še ni tako hudo, ko bo rdeč je pa je.ba...
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
inkvizitor....poglejk malo po Lancii Delti. S pravim paketom opreme in motorjem je avto....bomba
smile-1.gif
Če hočeš nekaj posebnega jo imajo zdaj v IT še v črni mat barvi
smile-1.gif

http://www.lancianewdelta.it/#/delta-hard-black

Tega meni ni treba govorit...sem prej izvedel za to novico, kot glavni slovenski uvoznik...:) Pa še to o njem...tudi , če bi jo hotel, jo ne morem dobiti, ker se je uviznik tako odločil..." se ne bi prodajala..." (?!)...Tko da bomo vidli kmalu, jo bom pa šel v Italijo iskat
smile-1.gif