Da smo si na jasnem, volvo je super avtomobil. Imam pozitivne izkušnje že od prej, predno sem prišel na Dunaj, kjer je avtomobil že del voznega parka. Moje mnenje je, da so v veliki meri bolj prijazni do voznika kot BMW-ji in AUDI-ji. Mercedes pač ne spada sem zraven.
Sem pa osebno velik pristaš Italijanski avtomobilov. Zaradi večih stvari. In z lahkoto jim odpuščam vse napake. Ki jih roko na srce, niti ni malo. Tako da mi ni težko priklapljat med dvema filozofijama avtomobilskih proizvajalcev. Pa vendar sem bil včeraj zelo razočaran. Še enkrat, bom drug teden pripopal vse dokumente glede včerajšne kolobocije in prejšnega vpoklica. Da se kaj takega zgodi, si niti v sanjah nisem predstavljal. Danes je drugi del taktične vožnje, tako da se lahko še marsikaj pokaže. Upam da mi srce ne bo počilo, ko bo danes kaj stran padlo
p.s. tudi Opel Vivaro je bil včeraj na težki preiskušnji, pa ti moram povedat, da je fenomenalen. Lahko vodljiv, predvidljiv, odličen pri zaviranju in niti grobi in skoraj na meji mogočega manevri ga ne spravijo iz tira. Pač, ESP in ASR sta tukaj odlična.
Drugače pa;
Razum pravi LEXUS
Srce pravi alfa Romeo
Archbiship