Volvo!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
nabildan VW

hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Eeeee bratko pa što ti to praviš? Ðermanija je đermanija, ne može da se kvari!

Mater ste eni smešni, človek se malo norca nardi pa koga pikne in že kupujete ter se zaganjate
smile-1.gif

VSEM: Vem da je Nemški avtomobil sranje. Trenutno mi na Audiju nekaj šoba notri pri turbini/motorju. Pa mislite da se sekiram? Niti malo
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Mogoče boste celo enkrat prišli k pameti in ugotovili da so avtomobili tako delani da se kvarijo.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
haha, jaz sem samo piknil nazaj
smile-1.gif
.

Drugače sm mel pa jaz tudi pri svojem že kakšen feler. Ni kaj, nobena stvar na narejena, da bi delala 100% in zavedno. Pač popraviš, daš tistih 500eur in se voziš nadaljnih 100.000 km, potem pa je spet kakšna bedarija
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Doma imamo od Nemcev, Francozev imeli pa smo tudi Italjana. Vsak je šel super dokler ni bil enkrat v letih. Ko pa ima avtomobil določeno kilometrino pa začne pač crkovat... Sploh pa če se greš neke krajše relacije oz. drkarijo po naših super cestah. Logično pa da če avtomobil postaviš na avtoban da je možnost okvar dost manjša. Se bo nekdo hvalil ki ima avtomobil za službena potovanja da v 250.000km ni imel ene okvare, kako pa jo naj ima...

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Se bo nekdo hvalil ki ima avtomobil za službena potovanja da v 250.000km ni imel ene okvare, kako pa jo naj ima...
No ja, jaz ne bi bil o tem tako prepričan.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
haha, jaz sem samo piknil nazaj
smile-1.gif
.

Drugače sm mel pa jaz tudi pri svojem že kakšen feler. Ni kaj, nobena stvar na narejena, da bi delala 100% in zavedno. Pač popraviš, daš tistih 500eur in se voziš nadaljnih 100.000 km, potem pa je spet kakšna bedarija
smile-1.gif

Kokrat si pa plačal 500€?
evil.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Eeeee bratko pa što ti to praviš? Ðermanija je đermanija, ne može da se kvari!

Mater ste eni smešni, človek se malo norca nardi pa koga pikne in že kupujete ter se zaganjate
smile-1.gif

VSEM: Vem da je Nemški avtomobil sranje. Trenutno mi na Audiju nekaj šoba notri pri turbini/motorju. Pa mislite da se sekiram? Niti malo
smile-1.gif

Ma ja, to si ti, veliko več je tistih, ki znajo bit pametni, kako je možno, da ti poči buča ali podobna katastrofa, če je pa to honda, bavarc, vulver, whatever ... Pa k tanajboljšemu ga je na servis vozil!

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Heh, taki so mi najbolj smešni. Indukcija FTW. "Mojemu sosedu je na XY crnknila XZ stvar >> XY je zanič." "Mi imamo doma XY. >> Znamka XY je the best." Ali pa tisti, ki kupijo kaj od Audi/BMW/Honda/Toyota ... "H komu naj peljem?" aka Je sploh kdo v naši deželi, ki zna moj space-shuttle popravit aka zamenjat olje. Potem pa vozi 10 let star avto na uradni servis in joče, da so dragi servisi. Go figure.
rolleyes-1.gif

Ko bom jaz kupil nov avto, ne bo niti 1 servis opravljen pri pooblaščencu, ampak ga bom servisiral sam. Če bo kaj škripnilo pod garancijo in ne po moji krivdi, bom brez skrbi poskrbel, da bodo zamenjali vse pod garancijo. Če ne bi imel te možnosti/znanja, pa ga še vedno niti približno ne bi vozil h pooblaščencem.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
evil.gif

Nikoli - stvar sem naprtil na pleča dealerja - treba je bilo zamenjat polosovino. Vseskupaj je posledica tega, da je nek nepooblaščen mojster (dealerjev mehanik), pod dealerjevo garancijo zamenjal desni ležaj - ki je bil večji kot originalni - in ni pasal na akso. Seveda je posledično bil menjan še nosilec itd.. In stvar je tako šla po letu uporabe rakom žvižgat. Reč sem nato saniral tako kot se zagre z novo polosjo ter nosilcem, račun pa mi je poravnal dealer. Zakaj je bil pa ležaj hin tako hitro - pri 110.000km pa go figure. V 80kkm kolikor ga mam je bil to edini izredni poseg. Pa še ta bi bil nižji, če bi bila stvar narejena tako kot se zagre. Knock-knock
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
evil.gif

Nikoli - stvar sem naprtil na pleča dealerja - treba je bilo zamenjat polosovino. Vseskupaj je posledica tega, da je nek nepooblaščen mojster (dealerjev mehanik), pod dealerjevo garancijo zamenjal desni ležaj - ki je bil večji kot originalni - in ni pasal na akso. Seveda je posledično bil menjan še nosilec itd.. In stvar je tako šla po letu uporabe rakom žvižgat. Reč sem nato saniral tako kot se zagre z novo polosjo ter nosilcem, račun pa mi je poravnal dealer. Zakaj je bil pa ležaj hin tako hitro - pri 110.000km pa go figure. V 80kkm kolikor ga mam je bil to edini izredni poseg. Pa še ta bi bil nižji, če bi bila stvar narejena tako kot se zagre. Knock-knock
smile-1.gif

17758-icon_confused.gif

šefe... ne jezit Der_alte-ja, ker se bo prijel stropa, lepo prosim
redface-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
haha, sem takoj pomislil na to, ampak sem rekel WTF, ne ljubi se mi še enkrat brat kakšen je bil končni rezultat tistega "clash of the titans"
smile-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ksz

Danes smo imeli v Teesdorfu Cobra šolanje za voznike VIP.
Druga vaja; 80 km/h aquaplaning. Zapeljem z volvotom v lužo, avto dvigne, spustim gas, počakam da se vse umiri, ko hočem zavit ugotovim da je volan trd kot kamen...jasno, avto naravnost čez robnik v graben...

Ponovim vse skupaj še 2X (brez vožnje čez robnik) isto...

Kličem servis in se naročim za ponedeljek. Bojda neka napaka. Volan otrdi, ker voda zalije neko pizdarijo...

Da zaključim. Jebeš te volvote u tri pizde...bom dal v ponedeljek predlog za nakup novega avtomobila.

p.s. bom drug teden pripopal papirje od vpoklica in papirje od ponedeljkovega servisa.

Srečno vožnjo vsem volvo voznikom

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
A je avto v tem času se ugasnil ( razlog, da je volan otrdil) ?

Ne, ni ugasnil. Pa trajalo je recimo 15 sekund, da je servo spet začel delat
tongue-1.gif