Volvo!

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Danes dobil obvestilo: lahko se zgodi, da se pri vašem vozilu dvigne nivo olja čez maksimum ( ?! ). Pripeljeite vozilo na preventivni pregled. Zadeva je lahko nevarna.
rolleyes-1.gif

Volvo S80 D5 letnik 2008

Pa tako sem verjel v Šveda.
cry12bpy.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
ko boste dojeli da kjer je prisoten človeški faktor so tudi napake bo lažje pa naj si gre za audi,bmw,mercedes.če avto veliko stane še ne pomeni da ne sme/more kaj iti narobe

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Sem bil popolnoma prepričan, da pri Švedu ne bo vpoklica...razen če so človeški faktor "švedi" iz bivše juge
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Sicer so bili stari Švedi včasih res pojem kvalitete! Meni so se čisto zamerili takrat ko so S80tke prišle ven, prve serije. Poznam 2 človeka ki sta kupila popolnoma nove te Volve in ne boš verjel, do 100.000km na obeh ni bilo dela da ni bil menjan. Kako je z novimi S80 sicer ne vem ampak lahko z gotovostjo trdim da je kvaliteta Volva med slabšimi. Tako da nevem kaj ti je bila podlaga za to da si tako sveto verjel?
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Sem bil popolnoma prepričan, da pri Švedu ne bo vpoklica...razen če so človeški faktor "švedi" iz bivše juge
evil.gif

Hja veliko švedov je iz bivše Juge, tudi najbolj znan šved Ibro je bosanac
evil.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sicer so bili stari Švedi včasih res pojem kvalitete! Meni so se čisto zamerili takrat ko so S80tke prišle ven, prve serije. Poznam 2 človeka ki sta kupila popolnoma nove te Volve in ne boš verjel, do 100.000km na obeh ni bilo dela da ni bil menjan. Kako je z novimi S80 sicer ne vem ampak lahko z gotovostjo trdim da je kvaliteta Volva med slabšimi. Tako da nevem kaj ti je bila podlaga za to da si tako sveto verjel?
smile-1.gif

tudi jaz poznam enega, sem ga večkrat vprašal, če je dobil nov reklamni avto, ker je non stop imel nadomestnega
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Sej meni so tut znane te zgodbe...ampak vseeno...sem upal, da se je z leti kvaliteta popravila...
tongue-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.807
555
113
42
povsod malo
Citat:
Danes dobil obvestilo: lahko se zgodi, da se pri vašem vozilu dvigne nivo olja čez maksimum ( ?! ). Pripeljeite vozilo na preventivni pregled. Zadeva je lahko nevarna.
rolleyes-1.gif

Volvo S80 D5 letnik 2008

cry12bpy.gif

Še kar verjemi tole je prvi vpoklic po X letih. Ne vem če ni reno prvi.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Doma so 3je Volvoti, s80 star model, nov s80 pa s60.....Z nobenim ni problemov, redno servisiranje in to je to, pa imajo kilometre od 100-300k. Tko da...niso vsi zanic.
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Sej meni so tut znane te zgodbe...ampak vseeno...sem upal, da se je z leti kvaliteta popravila...
tongue-1.gif

Ja samo finta je v tem da niso to samo zgodbe ki jih prebereš na internetu ampak dejansko poznam dva ki sta to doživljala, eden iz mojega kraja, drugi iz sosednjega! Drugače pa logično, se model iz leta v leto izboljšuje, se napake odpravljajo! Poznam tudi jaz enga ki ima novejši letnik S80 D5D (mislim da zanji letnik pred novim modelom) in ima že lepo število kilometrov in tudi mislim da ni bilo menjano še nič... Sem pa tudi jaz imel en čas fiksno idejo da bom kupil Volva, sploh me je privlačila smešna cena glede na ugoden letnik in opremo vendar sem si potem premislil ko sem zadevo malo spremljal in vido da je stvar kasneje zelo težko prodat in da zelo gubi ceno. Morda sem se tudi ustrašil cene rezervnih delov in to da morda ni nič nachbau...

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.125
10.991
113
kod Džej-Zija
Od mojega frenda punca je od očeta dobila S80, dizla, 1. lastnik. Ogromno napak in posledičnih stroškov, začenši z avtomatskim menjalnikom, kar ni bil ravno majhen denar.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.807
555
113
42
povsod malo
Res ne vem kaj eni delajo s svojimi avti. Z mojim Volvotom S80 V8 avtomatik se ga včasih vozi ko svinjo pa ima 100k km brez okvare. Redno se ga servisira na 20k km na uradnem servisu. Edina okvare je bila, da je priletelo kamenje z tovornjaka in je šla prednja šipa.

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Citat:
rolleyes-1.gif

Volvo S80 D5 letnik 2008

cry12bpy.gif

Predvidevam, da imaš DPF? Standardni problem tudi pri drugih znamkah (Mazda npr.). Predvidevam, da bodo naložili nov software za mašino in to je to...ni se za sekirat.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Sem imel Volvota pa se ni nič kvaril. Potem sem kupil Hondo, ki menda sploh še ni slišala za besedo "okvara" pa je kar naprej nekaj narobe
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sicer so bili stari Švedi včasih res pojem kvalitete!

Tam do 94-95, pa prej, ko se je govorilo da imajo pleh kot avion.

Sicer pa se ti šved zameri nasploh, predvsem pri udobju. Delam recimo konstanih 250 v eno smer v enem dnevu tekom tedna,
pa vem da sem (nebom govoril znamke, ker nima smisla) bil skoz manj utrujen ko sem prišel domov, tako po daljši relaciji
+ drkarija po mestu recimo 600km, pridem domov polaman in komaj čakam posteljo. In to delam tako turo 4x na mesec in
odkar vozim da švedski voz sem nonstop utrjujen. Zadnjič naletelo tako, da sem moral it dol z laguno 00', pa sem prišel
domov kot da sem se v kamilicah kopal. Nevem v čem je finta, vglavnem šved mene zmatra. Pa je A.