ha...morda bo tovariš Nemec Nitka SD spet dobil novo Ukrajinko...Ali bo zdej Grims dočakal tistih 100 mladih begunk iz Ukrajine?
ha...morda bo tovariš Nemec Nitka SD spet dobil novo Ukrajinko...Ali bo zdej Grims dočakal tistih 100 mladih begunk iz Ukrajine?
Primer fake-newsa: posnetek, ki je trenutno zelo razširjen po spletu in kao prikazuje kako ruski mig izstreli raketo v sosesko stanovanjskih hiš, v resnici gre pa naj bi šlo za ukrajinsko letalo mig-29 (rusi baje ne uporabljajo migov v Ukrajini ampak sukhoi-e), ki izstreli raketo proti ruskim enotam na tleh:
Absolutely shocking footage of a Russian warplanes firing missiles into a residential area in Ukraine - Latest News
14,769 points • 1,138 comments9gag.com
Hm … ti ne ločiš Pilatusa od F16 po zvoku ? So pa včeraj letali F16 tle čez kr nekajkrat, dones je bil pa začuda mir.Zgleda,da sem mal preveč napsihiran od vsega. Sel pol pogledal na strani od SV in imajo danes na Počku vaje do 20h.
HmmPrimer fake-newsa: posnetek, ki je trenutno zelo razširjen po spletu in kao prikazuje kako ruski mig izstreli raketo v sosesko stanovanjskih hiš, v resnici gre pa naj bi šlo za ukrajinsko letalo mig-29 (Rusi v Ukrajini baje ne uporabljajo migov ampak sukhoi-e), ki izstreli raketo proti ruskim enotam na tleh:
Absolutely shocking footage of a Russian warplanes firing missiles into a residential area in Ukraine - Latest News
14,769 points • 1,138 comments9gag.com
Ločim,ločim sam tole 100% ni pilatus. In tudi tule piše,da imajo vaje skupaj z F-16.Hm … ti ne ločiš Pilatusa od F16 po zvoku ? So pa včeraj letali F16 tle čez kr nekajkrat, dones je bil pa začuda mir.
Aha, pol so bli F16 pri nas … sem mislu da grejo do Romunije in nazaj …Ločim,ločim sam tole 100% ni pilatus. In tudi tule piše,da imajo vaje skupaj z F-16.
Usposabljanje letalskih posadk in kontrolorjev združenega ognja
Od torka, 22. do petka, 25. februarja, bo na Osrednjem vadišča Slovenske vojske Postojna potekalo usposabljanje kontrolorjev združenih ognjev, ki ga bodo v sklopu lastnega usposabljanja podpirale posadke letal Slovenske vojske in ameriških letalskih sil. Piloti letal Pilatus PC-9 pa se bodo...www.slovenskavojska.si
Vsa lepota sodobnih mevž. Namesto, da bi se borili, je treba fotkat izza zaves, ko ima stara bakica več jajc, kot ostali. No, je pa treba reč, da očitno ima tudi ta vojak več v glavi kot debil od Putina.
Možno. Sem pa naletel na več različnih virov, ki vsi pravijo, da gre v tem primeru za ukrajinskega miga. Poleg tega pa ne veva kdaj je nastal ta posnetek. Povsem možno je, da je nastal v času, ko so bila letališča še operativna ali pa so jih sesuli vmes, ko je bil ta mig že v zraku in se je potem moral malo znajti v smislu pristanka.Hmm
Rusi pravijo da so jim sesuli vsa letališča z vojaškimi avioni. In da imajo popolno premoč na nebu.
po moje bi ukrajinska letala prej napadla tiste helikopterje kot pa vojake na tleh.
Imaš video posnetke kako se tisti ruski mi8 branijo pred protiletalskimi raketami. Ukrajinskih avionov pa nikjer.
Bo treba počakat kdo in kako in kaj.
Propaganda na vrhuncu.