Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik 474

Ko so uredili glasovalne skrinjice...

Po komunistično, izvoljen s 112% glasov...

112%??? :rolleyes: Jaz sem pa vedno mislil, da je bilo tam nekje 83%... Mimogrede, javnomnenjske raziskave so potekale že par let pred dejanskim referendumom, opravljali so jih številni inštituti, tudi največji inštitut za javnomnenjske raziskave GfK Group... Verjetno ti ne rabim pisat rezultatov, ane? Prav tako je še kar nekaj časa potekalo poreferendumsko anketiranje in se mnenje vedno giblje tam okrog 70 - 80%.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Upam,da se tole zmenijo in se tale norija konča.
Prosim,prosim,prosim...
Vsi hocjo da se konca, ampak zgleda da smo prsli tehnolosko h koncu (intelektualno niti ne), tko da pricakujem, da bo zdaj ves direndaj izkoristila se Finska, kar bo dejansko putina do konca razpi..lo. USA pa upa, da se bo to vse nekje dalec odvilo. Res upam, da najdejo pametne pa racionalne glave na kupu, pa nek kompromis nardijo. Se najbolj pa bi bilo razpustiti Nato, ki je sam sebi namen ali pa ga preurediti tko, da ima lahko vsaka drzava sam svojo vojsko notr. Pol sm preprican da bi blo tud rusom vseen ce bi ukraina bla v njem.

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Do neke mere se steinjam s teboj. Samo tisti del o NATU bi jaz drugače zapeljal. Pustil bi ga, ker menim, da potrebujem skupne vojaške sile. Bi pa izlocil USA. Skupne vojaške sile Evrope recimo. Vseeno so Kitajci in Rusi veliki igralci tega norega sveta.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.426
5.661
113
Hmm....? Da bi amerosi F-35 izpostavljali? A ni F-35 od marincev?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
112%??? :rolleyes: Jaz sem pa vedno mislil, da je bilo tam nekje 83%... Mimogrede, javnomnenjske raziskave so potekale že par let pred dejanskim referendumom, opravljali so jih številni inštituti, tudi največji inštitut za javnomnenjske raziskave GfK Group... Verjetno ti ne rabim pisat rezultatov, ane? Prav tako je še kar nekaj časa potekalo poreferendumsko anketiranje in se mnenje vedno giblje tam okrog 70 - 80%.

A tako kot je mediana namerila pred prejšnjimi volitvami šarcu 40 ali koliko odstotkov...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.426
5.661
113
main-qimg-abe887f74d7469355feef67210e169d1

A je tisto v Moldovi 5ta kolona? Al kako so rusi tam?

• Všeč mi je
Reactions: darjan in 8888

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Čudno, nihce drug ne poroča o tem. Pred napadom so bile dostave demokracije, zdaj pa nisem zasledil.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.