Slovenci kličejo v lekarne za kalijev jodid, ljudi je strah jedrske vojne
Nekateri bi si zdravilo radi priskrbeli.www.slovenskenovice.si
V Lekarni Ljubljana pojasnjujejo, da so v zadnjih dneh res zaznali nekaj vprašanj uporabnikov, povezanih s kalijevim jodidom. Ljudje bi si radi tablete priskrbeli, a kot pojasnjujejo, kalijevega jodida ni na zalogi in se niti ne da dobiti. Izjema so prebivalci, ki živijo v neposredni bližini Nuklearne elektrarne Krško (NEK), ki kalijev jodid lahko dobijo na recept v lokalnih lekarnah.
A to Kitajc diktira te afričane?
Jebemo :/Pa še to naj povejo če bi res prišlo do "sranja", da ga dobijo samo mlajši od 40.
In na kakšen način naj bi maska pomagala?maske katere kupit?
radioaktivni prahIn na kakšen način naj bi maska pomagala?
A veš kakšna je alternativa?A so ljudje v Srbiji kaj manj vredni....? Očitno so. Vprašal sem kakšna je alternativa in ste rekli zapreti plin. Napisal sem, zakaj menim, da to ne gre. Očitno so rešitev, saj se ta ista rešitev redno implementira na druge države. Mene zdaj zanima kaj je drugače, ko to počnejo Američani in kaj je drugače ko to počnejo Rusi. A so mogoče čustva malo več vpletena in se za eno stvar malo bolj navija.
In te komuniste obsojete enoumjaSamo tukaj boš moral biti bolj previden. Je le bolj obcut
A veš kakšna je alternativa?
Ti bom jaz povedal.
Furaš industrijo, prodajaš energente, ki jih imaš v izobilju.
Povečuješ BDP, omogočaš prebivalstvu čimboljše življenje itd...
Ne pa da težiš vsem okoli sebe in se greš neko kvazi velesilo, čeprav veš da si lulek, če ne bi imel jedrskega orožja.
Pa recimo ne groziš sosednji državi, ki je že 31 let samostojna. Jo potem še napadeš, hočeš zamenjati demokratično izvoljeni vlado v državi s 44 mio prebivalstva...
Pa recimo ne pobijaš novinarjev, opozicije, drugače mislečih...
In tako naprej....
A bi še kaj?
Živimo v fucking 21 stoletju, take stvari bi se morale nehati
Vceraj sem ga gledal na HTV1Kdaj in kje pa so predvajali prvi del?
Pa saj teh Rusov nihče od bivšega vzhodnega bloka ne mara, vsi se jih otepajo in bežijo od njih.Si že slišal za praško pomlad? Če ne prej, pa od takrat navdušenje Čehov nad Rusijo.
Ko so uredili glasovalne skrinjice...... po priključitvi...
Seveda da je, komunistični raj...Ne, je pa zato že od pamti veka pod sankcijami.
Samo tukaj boš moral biti bolj previden. Je le bolj obcut
A veš kakšna je alternativa?
Ti bom jaz povedal.
Furaš industrijo, prodajaš energente, ki jih imaš v izobilju.
Povečuješ BDP, omogočaš prebivalstvu čimboljše življenje itd...
Ne pa da težiš vsem okoli sebe in se greš neko kvazi velesilo, čeprav veš da si lulek, če ne bi imel jedrskega orožja.
Pa recimo ne groziš sosednji državi, ki je že 31 let samostojna. Jo potem še napadeš, hočeš zamenjati demokratično izvoljeni vlado v državi s 44 mio prebivalstva...
Pa recimo ne pobijaš novinarjev, opozicije, drugače mislečih...
In tako naprej....
A bi še kaj?
Živimo v fucking 21 stoletju, take stvari bi se morale nehati
Pa saj teh Rusov nihče od bivšega vzhodnega bloka ne mara, vsi se jih otepajo in bežijo od njih.
Pravkar blo v odmevih da je na zalogi za kompletno populacijo.... V skladiščih!Pa še to naj povejo če bi res prišlo do "sranja", da ga dobijo samo mlajši od 40.