NATO = razvit demokratičen zahodni svet, le nekaj držav manjka, ki se pač nekaj grejo, recimo švica. Glavnina pa je tam not.
Aha, to so tiste bombe demokracije, ki so padale po Libiji, Iraku, Siriji, Jemnu.
NATO = razvit demokratičen zahodni svet, le nekaj držav manjka, ki se pač nekaj grejo, recimo švica. Glavnina pa je tam not.
NATO != svet
Mimogrede, kako to, da niste bili tako glasni, ko je padalo po Libiji, Iraku (2003), Siriji, Jemnu,...?
ZDA se danes okupirajo vzhodni, nafte polni, del Sirije.
Kaj če bi se ti vzdržal komentiraja zunanje politike?sirijo je itak rus vkorakal, tako kot bi morala USA v UA... cisto isti scenarij.... RUS je tam asada zascitil (da lahko še dalje serje v zlato školjko) v bistvu je še bolj bizarno. vse skup. , ker za tisti vzhodni pešeni del se jim je jebalo, še danes.
Aha, to so tiste bombe demokracije, ki so padale po Libiji, Iraku, Siriji, Jemnu.
zakaj?, kaj sem napisal narobe. Pač borba za energente in trg, v veziji x.y ...Kaj če bi se ti vzdržal komentiraja zunanje politike?
Te daje malo demenca za ru$$ofile, si že pozabil na njihovo zgodovino? Vpoklic si že dobil za ru$$ofile? Jaz ti karto plačam FREE, seveda eno-smerno!Aha, to so tiste bombe demokracije, ki so padale po Libiji, Iraku, Siriji, Jemnu.
Daj povej...Tebi potem ni vsec ta nas svet? Zakaj potem zivis tu in imas tu familijo? Saj sirija vabi…
Ko bo stric sam prišel vodo v SLO, boš rekel pač borba za vodo? Ti boš žejen, cisterne pa bodo šle za Zahod. Cool nezakaj?, kaj sem napisal narobe. Pač borba za energente in trg, v veziji x.y ...
Kam bi šel drugam takrat, če so bili praktično povsod enaki pogoji?!?Daj povej...
A si ti slučajno pobegnil iz države, ki ti je "kratila pravice", zapirala fitnese, te posiljevala z maskami in od tebe zahtevala odgovorno vedenje?
Tko no, ker si imel ttttoooollllliiiikkkkkooooooo problemov s tem, da si dnevno nabil 20+ jamrajočih postov
Je 500.000 mrtvih iraskih otrok zaradi ameriskih sankcij kaj manj vrednih kot 500.000 ukrajinskih otrok?Zloglasne teroristične države. Menda ja ne do njih čutiš nekaj sočutja?
Tebi potem ni vsec ta nas svet? Zakaj potem zivis tu in imas tu familijo? Saj sirija vabi…
To je čudn ja....srbi so 8 let klali ljudi po balkanu preden je NATO začel bombardirati beograd.Po pravici povedano mi ni jasno, zakaj se Nato tako boji rusije, res ne.
Belorusijo ane.Kam bi šel drugam takrat, če so bili praktično povsod enaki pogoji?!?