KitajciIn teh Lotajci ne bodo duhali še leta.
KitajciIn teh Lotajci ne bodo duhali še leta.
O ja, seveda. Tega, kot je tole, imas na internetu kolikor hoces. Ampak ce noces videti, pac ne bos:
Ukraine uses heavy weapons in violation of the agreement, including 82mm and 120mm mortar shells, routinely shelling at night when Organization for Security and Cooperation in Europe (OSCE) observers are not patrolling the area.
But Ukrainian forces also shell during the day, and have done so a lot more of late, including allegedly with phosphorus, and shelling further behind the front lines.
Kak te 5.9.2014? Putin je v svojem elaboratu segel vse do praRusa.Saj sem napisal, da ne poznam zgodovine te rusko-ukrajnske zadeve. In da ima vse skupaj verjetno zelo dolgo brado.
In sem prepričan, da je imela vsaka stran za vsako svojo akcijo (vsaj po njihovem mnenju) zelo dober razlog.
In nekako "nepošteno" je določiti nek datum in samo od tam naprej gledati dogajanje. Tako kot smo si mi postavili ta datum na 24.2.2022, so si ga Rusi postavili na recimo 5.9.2014.
Kolikor jaz vem so dron idepi takoj, ampak so ga samo “opazovali”. Saj se je hrvaški predsednik potem nekaj razburjal, ker jih niso opozorili.pa napredno ameriško protiraketno obrambo, ki je.... žal so protiraketni sčiti še premalo dovršeni proti hitrim raketam, tudi dron je prišel do ZG, pa ga živi bog ni opazil dokler ni dol padel...
A je to mogoce?
![]()
Rusko gospodarstvo je zdrsnilo v recesijo | 24ur.com
Rusko gospodarstvo je zdrsnilo v recesijo. Bruto domači proizvod se je v tretjem četrtletju skrčil za štiri odstotke, je v prvi oceni gibanja gospodarske dejavnosti zapisal ruski statistični urad Rosstat. Za okoli štiri odstotke se je gospodarstvo skrčilo tudi v drugem trimesečju.www.24ur.com
A je to mogoce?
![]()
Rusko gospodarstvo je zdrsnilo v recesijo | 24ur.com
Rusko gospodarstvo je zdrsnilo v recesijo. Bruto domači proizvod se je v tretjem četrtletju skrčil za štiri odstotke, je v prvi oceni gibanja gospodarske dejavnosti zapisal ruski statistični urad Rosstat. Za okoli štiri odstotke se je gospodarstvo skrčilo tudi v drugem trimesečju.www.24ur.com
Kak te 5.9.2014? Putin je v svojem elaboratu segel vse do praRusa.
Eh, izvozni model.Zanimiva cirilica najdena na platah v jopičih.
Poglej priponko 61034
Druga armada na svetu ni sposobna zagotavljati niti lastnih jopičev?
zakaj pa ne? samo cudno mi je, da bi rus sam priznal, da jim nekaj ne gre.