Kaj pa je sedaj z biolabi, kjer so američani razvijali biološko orožje?
ruska propaganda Do danes so že uničili čez 20 velikih skladišč NATO orožja v ukrajini, 2 dni nazaj celo skladišče kjer je bilo 45.000ton orožja. Uničili so že 45 kosov HIMARS sistemov, 50 kosov turških TB-2 dronov, zajeli več kot 90 kosov ameriških M777...itd. To je samo pisalo, brez dokazov Pravljice za otrokeKaj pa je sedaj z biolabi, kjer so američani razvijali biološko orožje?
Po mojih informacijah.. So Rusi nasli dokaze, da od tam dejansko izhaja covid, dve nadstopji nižje, torej v 36 nadstropju pod zemljo (ta je najbolj varovan) pa je strmoglavljen leteci kroznik in se zivi primerek vesoljčkaKaj pa je sedaj z biolabi, kjer so američani razvijali biološko orožje?
Pozabil si super teste, kako se najboljse zapali cigaret.Po mojih informacijah.. So Rusi nasli dokaze, da od tam dejansko izhaja covid, dve nadstopji nižje, torej v 36 nadstropju pod zemljo (ta je najbolj varovan) pa je strmoglavljen leteci kroznik in se zivi primerek vesoljčka
V 34 štuku nacisti delajo poskuse, vpliv vodke na človeška jetra, v 28-tki pa so dokazi, da nikol nismo bli na luni..
Nad vsem tem gori pa so polja koruze v lasti skrivnostnih multinacionalk.
Peče jih, ker je HIMARS bolj učinkovit kot njihovo orožje. Če krim napadejo, a bodo jedersko bombo poslali nad ukrajince? Mednarodno je krim priznan pod UkrajinoCvilijo cvilijo....
Russia warns US off sending long-range weapons to Ukraine
A senior Russian diplomat has sternly warned Washington against supplying long-range weapons to Ukraine.apnews.com
V bojih okrog Izjuma je padlo na stotine ukrajinskih vojakov.... Ukrajinci trupel niso pobirali, torej kam bi jih Rusi potemtakem dali?A mass burial site containing around 440 graves has been found in the Ukrainian city of Izyum after it was liberated from Russian control, a top police officer has told Sky News.
Valda da spustijo rusi rdeci kriz v zapore, ce so prazni in je vse 2m pod zemlo…
Ko je prvi dan ruske invazije EU prepovedala ruske medije, mi je to postalo zelo sumljivo…European Commission chief Ursula Von der Leyen has said that while supporting Ukraine is costly, freedom is priceless.
Ukraine is making "impressive" progress towards joining the EU, the European Commission president has said.
Ko je prvi dan ruske invazije EU prepovedala ruske medije, mi je to postalo zelo sumljivo…
Ko neizvoljeni tehnokrati odločajo o svobodi in demokraciji.
a ni pri ostalih državah to trajalo par let in so zapirali točko po točko, hkrati pa spreminjali lokalno zakonodajo. A UA pa je že kar EU "ready"